Günlük Sakin göllerin kuğusuydum, delirttiler.

Konu sahibi son olarak 670 gün önce görüldü
Türkçe'de öyle güzel kelimeler var ki mesela;

MÜNFERİT (AR.) /SIFAT/ : TEK, AYRI, KENDİ BAŞINA OLAN.

6db24833fcc9b2678d8668fdcb63f81e.gif

ecf0b74602ba597aedab17857dae47eb.gif

Evime dönerken uyuz olduğum kişilere içimden dediğim

0dcd65f4a8ac759cfa09608851fdd12c.jpg

Aslında olan
6bb3ac011499a8f8d3026923d95939f4.gif

Bazı yalanlar iyi yalandır.
Tanrım O günahlar içinde yakmazsın demi bizi?
c84215d83cc763c2dbaae71ce76d491e.jpg

Ve herşeye rağmen gülüşüne, kelebekler konsun kadın dedi gökyüzü.

Geçenlerde babaannemlerdeyken kedimi rüyamda gördüm. Anne nasıl dedim meğer patisine birşey batmış götürmüş öyküye.
Geldim ki patisini öptüğümün patisi sargıda.
İlaç vermiş falan.

Bide daha geçenler de M.ve K.'yı trenle mal kaçırırken gördüm.
Ö. Abi aramış babamı bi an önce gidin M işten çıkmış sana gelecek yer arıyor dedi.

Yeminle hislerim yine yanıltmadı beni de bazen de ben kendi sözümü dinlemiyorum.

My god sometimes takes something, gives something or it gets better. That's what I love. I will be happy. Please come this time.

Edit: Bu kızı avatar yapacağım Bi ara.
0d30dd203f742d67517b93ceb2e3b177.jpg

Anneme küçükken insanlar neden evlenir diye sormuştum. Dedi ki ".. İnsan insanı sever kızım.
Önce aşk olur adı ama o gelir geçer. Yine de karnına ağrılar girer kelebekler uçar da değil kurtlar kemirir sanki içini. Onu görünce kendini yerden yere vuracak duruma gelirsin. Evlenirsin sevgiye dönüşür. Çocukların olur sevgi bölünmez, paylaşıldıkça çoğalır hatta.
Gözünü değil yüreğini açar onu görürsün. Kalbinin kapısının anahtarı sadece onda vardır. Girer ve kapıyı kilitler. Kilidi ise gömer.
Sen onun o ise senindir artık.
Biz babanla birbirimize Ahmet Kaya kasetleri armağan ederdik. Onun şarkılarıyla sevdik birbirimizi. Onun kavgalarıyla küstük ve barıştık.
Sen de bir gün onu görünce içini kurtların kemirdiği ve kendini yerden yere atacak duruma getiren birini seveceksin.." dedi.

Ahmet Kaya şarkıları çocukluğum oldu hatta sevdaya döndü.
Ben hala annemin dediklerinin olmasını bekliyorum..

Bugün annemi pes ettirdiğim birgündü.
Resmen o kadar söylendim ki dişçi için randevu aldı fakat dedim ki " İçeri girersek doktora annem antibiyotik yazdırmaya bayılıyor birseyim yok derim" dedim.
Baktım koşa koşa iptal ettirmeye gitti.
Meğer acil olarak girecekmişim sıra bana gelince içeri götürdü ve baktılar ki yokum listede.
Annem ne derse beğenirsin günlük.

"Nalet gördüm de senin gibisini görmedim."

Sonra hemen affetti ama. Bak bide yeniden gözlük kullanıyorum.
İyi de geldi.
Yeniliklere kucak açarken ben sanırım deli ediyorum ara sıra bazı bazı .p

Geri