Bir kişisel sayfa bir de günlük yahu :msm:kaç tane konun var senin![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir kişisel sayfa bir de günlük yahu :msm:kaç tane konun var senin![]()
Bir kişisel sayfa bir de günlük yahu :msm:
Çok uyuzsun ve sıcaklar bunu daha da tetiklemiş.tamam devam edebilirsin izin verdim:p :asd:
Çok uyuzsun ve sıcaklar bunu daha da tetiklemiş.
Tşk :T:
Ben basarili olmustum bir keresinde dbjsjshxhsGenelde cevap olarak " ıy pis sapık, salak .s.s"
Diye engel atılması durumu var sence ;d
Herkese hitap eden yürüme yolları var o zaman. :nee: onun da oymuş.Ben basarili olmustum bir keresinde dbjsjshxhs
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok oyle bisey hic huyum degildir yani cibildah resim atmak :cici:Herkese hitap eden yürüme yolları var o zaman. :nee: onun da oymuş.
Sayfamın aklını karıştırdın [emoji14]Yok oyle bisey hic huyum degildir yani cibildah resim atmak :cici:
Tamam gideyim ben o zaman , hadi yolcula beni :cici:Sayfamın aklını karıştırdın [emoji14]
Yapma zaten sen efendi çocuksun havayı dişle :T:
Tamam gideyim ben o zaman , hadi yolcula beni :cici:
Ben sevimli değilim ama imzam öyle, tşk [emoji14]Berenis senmisin cok sevimli yoksa imzan mı ? ikisinin arasında kararsız kaldım .![]()
Evet bencede herkes özgürce bali çekebilmeliFark ettim ki kendimi özgür hissedince daha mutluyum.
Bugün özellikle öyle..
Biz siftah yaptık bereketi Allah'tan dsndsjmEvet bencede herkes özgürce bali çekebilmeli
![]()