Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aha geldi mübarek insann yaa xd bakma öyle
dertliyim kederliyimaha geldi mübarek insann yaa xd bakma öyle
Nen var kuzumm....dertliyim kederliyim![]()
her şey senin yüzündennnnnnnn zatenNen var kuzumm....
üzülme yarın seni iftara götirim
Ben naptım yaaaa:S hasbinallahvenimelvekillllher şey senin yüzündennnnnnnn zaten
forumda konu var ya şu üye mi bu üye mi diyeBen naptım yaaaa:S hasbinallahvenimelvekillll
şuan ben de üzüldüm...forumda konu var ya şu üye mi bu üye mi diye
min mi şu üye mi diye sormuşlar gül abla ikisi de deyil yazmış
aramızı bozdun
iş işten geçti artık kaşarlı köfte tariflerine hiç lezzetli deyil yazacağım onun gkdjdndjsşuan ben de üzüldüm...
tamam bozduğumuz gibi düzeltirizdjxj gül ablayla konuşurum ben mod oldu zaten bak arkadaş çevremiz genişliyor...küslük olmasın🤐
Haydaaaaiş işten geçti artık kaşarlı köfte tariflerine hiç lezzetli deyil yazacağım onun gkdjdndjs
reçel yapar o her şeyden reçel yapıyor öyle bir yetenek vermiş rabbülalemin onaHaydaaaa
tatlıya bağlarız en sevdiğin tatlı ne ondan yapsın gül ablacım xd
sen de bişeyi beğenmiyonnn aaaa xdreçel yapar o her şeyden reçel yapıyor öyle bir yetenek vermiş rabbülalemin ona
ne bileyim aç takvimi bak xdsen de bişeyi beğenmiyonnn aaaa xd
Bayrama kaç gün kaldı ?
ben senin ruhunu biliyorum neden diye sorma fjdjdjdjTakvimlerden haberim yokkkk...paraya bağlicaktımsjxjej neyse yine bağlarım bayrama yakınkızlar nerdesinizzz hele gelinnn
Neden dm xdben senin ruhunu biliyorum neden diye sorma fjdjdjdj
biz de geçtik o yollardan fkfjdjdjNeden dm xd
Bulaşıkta idimne bileyim aç takvimi bak xd
kesin bu konu paraya bağlanır bilmiyorum el öpme harçlık falan
herkes nerde @Morsalkım @Jayus
hadi jayus allahsız da salkım abla da yok ortada