Sahurdayız Forumsal

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Adsız.png

dedi ki;​
İşte Allah dostu olanlar, Allah yolunda olanlar muhakkak ki burada bir yerde buluşacak, sohbet edecek ve dualar edecektir. Ramazan berekettir. Allah Vehhâb’dır; karşılıksız ve bol bol ihsan edendir. O, kuluna ummadığı yerden lütfeder; bazen bir sofrada, bazen bir sohbette, bazen bir duada kalpleri buluşturur. Ramazan; kalplerin yumuşadığı, sofraların birleştiği ve duaların aynı semaya yükseldiği bir zamandır.​

yabani ve sen iyi çarpılmıyorsunuz. Ben Allah olsam -tövbe haşa- ikinizi birbirine çatar yerden yere çalarım jfjfjfj

Ayy bir de sahur konumuz mu olmuş nur topu gibi maşallah dd

kızlarla paslaşırız
karma buralarda olacak

Böyle konulari Mastor açınca da bi huylaniyorum.

Ben fecre kadar çok güneşi bekledim. Bunların bir kısmı Ramazan'a denk gelmiştir. Kimse yakıştırmasa da ben çok oruç tuttum. Ben Allah Tealaya inanır fakat günahkar bir kuluyum. Muzipliklerim, şımarıklıklarım, aykırılıklarımdan hiç vazgeçmem. Beni tartıya koymadan önce aynaya bakın.

İlk gün oruç tutmaya şimdiden niyet ettim. Amcam Hüseyin ve eşi Pınar ablamı da yemeğe davet edeceğim. O gün istiyorum ki, herkes bizde olsun bir akşam herkes iftar etsin. Sabah anneme söylerim. Herkesi çağırır. Salı günü de anneme avcumun içerisinden bir miktar para veririm. Eksik bir şey olmasın. Yapmak istediği en güzel yemekleri yapsın.

Ben bir çorba içer, iki lokma alıp doyar ve kalkarım.
Ramazan 3. gün mü? Cumartesi. Rakıya giderim.
Beni tartmayın, mahcup olursunuz.

:kalp:

Beni tartiya koymadan önce aynaya bakın mı..
Yalniz bunun üstüne ne denir bilemedim, çok aşırı dogru soylemis Mastor bey.

Allah kabul etsin oruclarini da rakilarini da .p

"Yine gel, yine gel! Kim olursan ol, yine gel! Kâfir, mecûsî, putperest olsan da yine gel! Bu bizim dergâhımız ümitsizlik dergâhı değildir"
(Demiş Mevlana)

Geri