Şahmaran (dizi)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben böyle dizileri seviyorum ya... bir oturuşta teen Wolf ikinci sezonunun sonuna kadar izlemiştim... vampir günlükleri de vardı falan... yemek yerken güzel oluyor beğendim ama cerezlik dizi kategorimde.

Ilk bölümde cok terliyodu.
Tiksindim sonra.

Olmuyor be abi, nasil desem yaz mevsimi fox dizilerinde yakisikli holding sahibinin gariban sevgilisi ya da fakir oglan zengin kiz olaylarinda oynayan oyuncularin bole yapimlarda oynadigini gorunce gulmekten ölüyorum **Spam/Adversiting**. Herifin surata tekmeyi gomesim geliyor ajsjs
Ya ksjdjdjjd kari sabah uyaniyor yorganin altindan gelen yilan adama donusuyor. Abi patladim o sahneye ya.
Ya sizin ben ****, ********, *** QR kodunuzu ******,***, * emi. Asfkj
Yapmayin olm, lan tamam yakisikli cocuk saskin kiz ask komedi dizisi yapin ne bilim asiret dizisi yapin bole agir agir konusan ifrit tipli kotu adamin oldugu ama birakin boyle diabolic isleri, cin dizisi yapin ortadoguda gecen ne bilim cin filmi falan ama birakin boyle diabolic kurgulari abi, sahmaran efsanesi kafamizda yer ettigi epikliginde kalsin bre irzini ******, **,,, ***, lerim.

Son düzenleme:
Adanada asfaltta omlet yapıyorlar sürimm Akdeniz yazın bir sıcak olur ki… Adana Mersinden 2-3 tık sıcak. Nefes almak bile işkencedir. sklks
Dogru tatlim ama o kadar otantizm de dengemi bozdu.s

Geri