Şahmaran (dizi)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
izledim.
birincisi serenay sarıkaya çok güzel bir kadın ve aynı kulvardaki aktrislere göre çok daha yetenekli.
erkek oyuncu da fena değil.
adana’da geçen twilight denmiş, cullen ailesi ile benzerlik taşıyan aile dışında bir benzerlik göremedim.
ben anadolu’nun efsane ve mitlerinin film ve dizi olarak yapımlaştırılmasından memnunum ama tek bir varyanta sadık kalınmaması ortaya karmaşık bir şey çıkarmış.
ben seyrettim, seyrederken sıkılmadım. ikinci sezon daha iyi olur diye düşünmekteyim.
son olarak fazıl say, diziye fena saydırmış:d

Lilithin yüzünü göreydik bari dedim ama ı ıh kıvrıldı durdu anca. Kız kardeşleri de sevdim özellikle gözlükle oturanı. Biraz yavan geldi daha böyle göz doyurabilirdi yılansı sahneler

izledim.
birincisi serenay sarıkaya çok güzel bir kadın ve aynı kulvardaki aktrislere göre çok daha yetenekli.
erkek oyuncu da fena değil.
adana’da geçen twilight denmiş, cullen ailesi ile benzerlik taşıyan aile dışında bir benzerlik göremedim.
ben anadolu’nun efsane ve mitlerinin film ve dizi olarak yapımlaştırılmasından memnunum ama tek bir varyanta sadık kalınmaması ortaya karmaşık bir şey çıkarmış.
ben seyrettim, seyrederken sıkılmadım. ikinci sezon daha iyi olur diye düşünmekteyim.
son olarak fazıl say, diziye fena saydırmış:d
Yerli ve Milli twilight olmuş.
Sabaha kdr diziyi izledim meraktan bu kadar da benzemez diye diye.

Çok eleştirilmiş. Ancak ben Serenay’ın güzelliğine ve elbiselerine düştüm. Şahmaran mitinin yeterince verilmediği için eleştirmişler. İzlenebilir yine de. Ben şahsen sıkılmadıöm izlerken. Kız kardeşler çok fenaydı.

serenay sarıkaya ve görüntü yönetmeninin iyi işi hatrına izledim. onun dışında ı-ıh olmamış
bi hikaye yazmışlar okey ama hikayeyi bomboş işlemişler.

kapüşonlu, karanlık, kötücül bi adam var dizi boyunca kıyıdan köşeden Serenay' ı izledi. başka da bir şey yapmadı. üni' de profesörün içine yılan girdi, "aha!" dedim bu kadın ortalığı karıştıracak, onun da tek yaptığı serenaycığım kuyuya uzanıyorken, onu uyarmaya giden güvenlik görevlisini engellemek oldu. sırf bunun için kadının içinde yılan gezdirmeye gerek var mıydı?
gizem yapıcaz diye kıvranıp durdular onu da beceremediler.
olan yılan doğuran masum kadına oldu.

özetle tam bir fiyasko, tam acemi işi.

serenay sarıkaya ve görüntü yönetmeninin iyi işi hatrına izledim. onun dışında ı-ıh olmamış
bi hikaye yazmışlar okey ama hikayeyi bomboş işlemişler.

-spoiler-
kapüşonlu, karanlık, kötücül bi adam var dizi boyunca kıyıdan köşeden Serenay' ı izledi. başka da bir şey yapmadı. üni' de profesörün içine yılan girdi, "aha!" dedim bu kadın ortalığı karıştıracak, onun da tek yaptığı serenaycığım kuyuya uzanıyorken, onu uyarmaya giden güvenlik görevlisini engellemek oldu. sırf bunun için kadının içinde yılan gezdirmeye gerek var mıydı?
gizem yapıcaz diye kıvranıp durdular onu da beceremediler.
olan yılan doğuran masum kadına oldu.
-spoiler-

özetle tam bir fiyasko, tam acemi işi.
bitirdik diziyi sayende :D sağol ya

Olay ne kim ölmüş

Tarsus Şahmaran Hamamı'nı gezmiş birisi olarak, çekilen dizinin gerçeği yansıtacağını sanmıyorum.

Not: Spoiler için yorum yazma bölümünde yer alan üst üste üç noktayı tıklayınız ve açılan dört seçenekten üçüncüsü "Spoiler" yazmak içindir.

izlediğimde yazmıştım,
şahmeran = ne izledim ben ya.
vaktinizi boşa harcamayın

Geri