aegishjalmur
Platin Üye
Hep kalori… köpeğime verdim bir tane kalanı çöpe .(yumurtanın sarıları nerde![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hep kalori… köpeğime verdim bir tane kalanı çöpe .(yumurtanın sarıları nerde![]()
alla alla alışamadın mı kuzum? beyaz ekmek göresi gelmiyor insanın alışınca aslındatam buğday ekmeğinden böğ geldi….
3 aydan beri sadece tam buğday yiyom hilom. beyaz ekmek değilde hamur işi arıyom simit poğaça börekalla alla alışamadın mı kuzum? beyaz ekmek göresi gelmiyor insanın alışınca aslında
ay allah seni kahretmesin insafsız..... başla artık... nolur ya ahsjsjjsj
hayatım fazla sert olmadı mı?....dşflgk ben sizin için de şeyyapıyorum hani nefsiniz körelsin diye...........ay allah seni kahretmesin insafsız..... başla artık... nolur ya ahsjsjjsj
oturdum ağlıyorümmm
evet....Ton balıklı salata?
Roka da olsaydı içinde güzel olurdu be.devet....
o kadar acıkmıştım ki ne elime geldiyse koydum, şu an çok pişmanım.((Roka da olsaydı içinde güzel olurdu be.d
sporum geceye kalınca böyle ters oldu, bugünlük böyle olsun kendimi affediyorim..Doğru yemek yanlış zaman![]()
![]()
Öğün öğün gelse ok ama min. bir günlük geliyor, mikrodalgaya atınca da sevmiyorum .pUğraşilmaz ya. Mutfakta illa bir şey hazırlarken hop ağza atıyorsun, sağlıklı diyet menüleri çıkaran yerler var artı servis yapıladabiliyor. Ben oralardan alıyorum hiç uğraşamam.