sağlıklı, az kalorili tarifler

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
ev arkadaşımın tatlı krizimiz tuttuğunda kahve fincanında yaptığı sufle. 1 yumurta, biraz süt, biraz kakao, biraz un, kabartma tozuyla falan normal kek hamuru yapıyosunuz. şeker yerine bal ekleyin, içine en son bi parça bitter çikolata koyuyoruz. tencereye az bi şey kaynar su koyup içine bırakın. ağzını kapatın, tamamen kabardıktan sonra alın. 5-10 dakikada kalorisiz sufle. şöyle* bi şey oluyo işte biz müptelası olduk. aslında içine beyaz çikolata koysanız bomba oluyor ama bitter koymak zorundayız :( 49 kiloya düşerken karanlık yollardan geçtik, zehir gibi sular içtik tam bir değil binbir kere sırat köprüsünden geçtik çünkü.

1633614371592.png

son zamanlarda yediğim şeyler.
kahv: 2 dilim tam buğday ekmek 2 dilim beyaz peynir 6-7 zeytin
ara öğün yoğurt
yemek: et tavuk ya da 7-8 kaşık sebze yemeği
ara öğün bi meyve ve bi kase yoğurt
akşam yemeği öğlenin aynısı….
hamur yok tatlı yok jelibon yok… 2 buçuk ay sonra ilk defa biraz önce gizlice ıslak kek yedim….ayaklarım yere basmıyor şu an….
ıslak kek tarifi vereyim ister misiniz?
105B5D64-7FAD-47E3-B3E3-753752C58DC3.jpeg

yoğurtlu yulaflı omlet.....hayatımın hatası. çok kötüyüm zorla yedim. asla denenmemesi gerekenlerden.

Tarife gerek yok sanırım; gerekli malzemeler su ve tavuk xd

4AA573E1-144D-4DA3-B24B-07D57A39ECBD.jpeg

Yagli kagit arasinda balik yapin tost makinesinde
İyi gidiyor lezzetli ve saglikli

roka yiyebilirsin hilal

Son düzenleme:
Sebzeleri az sotele yogurtla sarimsak
O da iyi gidiyor

biraz daha ic acici tarifler paylasabilir misiniz ya? bakiyorum bakiyorum canim cekmiyo. ben de biraz kendi yedigime ictigime bakayim ve paylasayim :p

sen en iyisi bana bi liste yap, böyle tek tek tutamam aklımda....

dün misafire yaptığım milkshake buzlukta kalmış. atılmasın diye içiyorum sorun olmaz herhalde....kendi isteğimle değil yani mecburiyet..

Geri