aegishjalmur
Platin Üye
1 haftada 2 kg verirsen yapıcam. Önce iradeyi görelim xdsen en iyisi bana bi liste yap, böyle tek tek tutamam aklımda....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 haftada 2 kg verirsen yapıcam. Önce iradeyi görelim xdsen en iyisi bana bi liste yap, böyle tek tek tutamam aklımda....
kilo vermek değil, daha sıkı daha dinç kalmak....1 haftada 2 kg verirsen yapıcam. Önce iradeyi görelim xd
Daha sıkı daha dinç kalmak için yedğin şeyler doğal olarak kilo da verdirecek zatenkilo vermek değil, daha sıkı daha dinç kalmak....
yoo çok yersem vermem, niye kilo vereyim ayrıca senim gibi 100 kilo muyum....Daha sıkı daha dinç kalmak için yedğin şeyler doğal olarak kilo da verdirecek zaten![]()
Tamam sen çok ye ahahhah o 100kg lafını da yuttun inşallahyoo çok yersem vermem, niye kilo vereyim ayrıca senim gibi 100 kilo muyum....
jdkdj kaslardan dolayı 100 demiştim zatenTamam sen çok ye ahahhah o 100kg lafını da yuttun inşallah![]()
Ha pardon o zaman tamam affagsjdkdj kaslardan dolayı 100 demiştim zaten
ben bu hafta başarılı oldum o konuda tam 2 kg :p şimdi 3 gün detoks yapıyorum:p1 haftada 2 kg verirsen yapıcam. Önce iradeyi görelim xd
Ooo, kış ayı diyet ayı agagshdh iradesini koysun senin gbi herkesben bu hafta başarılı oldum o konuda tam 2 kg :p şimdi 3 gün detoks yapıyorum:p
hahaha ben kafama koyduğumu yapan bir tipim:pOoo, kış ayı diyet ayı agagshdh iradesini koysun senin gbi herkes![]()
Hilocum salatalıklarına yanlış efekt vermişsin bebeğim:=))) bu saatte kahvaltı olmaz ayrıca:p
özel bi efekti mi olmalı salatalıkların hkddj niye olmasın kız, bak yaptım oldu.pHilocum salatalıklarına yanlış efekt vermişsin bebeğim:=))) bu saatte kahvaltı olmaz ayrıca:p
içecek ne…….özel bi efekti mi olmalı salatalıkların hkddj niye olmasın kız, bak yaptım oldu.p
yumurtanın sarıları nerde
az üzüm ve bir şeftaliyi bızzztladım biraz buz biraz su..içecek ne…….