Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pardon da, hangi hakla?
düşünememek demeye karşıyım. az önce sözlük konusunda buna hafifçe değindim. bu tarz düşünceye uygun bir sıfat vardır elbet.
Düşünememenin verdiği hafifliğin hürriyetine dayanarak yanılmıyorsam.
Sagdakide cocuk?
Ona kadar kadrajin en altinda sag kosedeki adam versin telini :T:
Boyle fotograf kareleriyle vicdan yapmak olmuyo :T:
Yetim yaz 4042 ye yolla :T:
düşünememek demeye karşıyım. az önce sözlük konusunda buna hafifçe değindim. bu tarz düşünceye uygun bir sıfat vardır elbet.
açıkçası ben zengin fakir ayrımından çok, bir çocuğa karşı bu tür bir düşüncenin beslenebilmiş olmasına üzüldüm. hani bir babanın çocuğunu pataklamak istemesi gibi değildir durum, ki sonrasında camdan atmak lafları da kullanılmıştır, olay bariz şiddet içermekte.
içinizdeki canavarı ehlileştirmeniz dileğiyle sevgili Kondansatör ve aynı fikirdeki forum arkadaşlarım.
Yetim hakları cebine gelsin![]()
sonuna kadar katılıyorum.Bizim insanimizdaki elinde olani, parasi olani sorgusuz sualsiz yerme kulturunu bir turlu anlamlandiramiyorum. Simdi kardesim benim iyi bir isim, guzel de bir maasim var, bunlari da kimse bana altin tepside sunmadi, kendim cabaladim, kendim kafa patlatip elde ettim. Ileride sayet olursa benim cocugum da "sagdaki bebe" diye adlandirilan cocuklardan olacak, hicbir seyden eksik kalmamasi icin elimden geleni yapacagim, ama "soldaki bebe" icin uzulmeye ve daha iyisini hak ettigini dusunmeye devam edecegim. Denk geldikce, gucum yettigince yardim etmeye de devam edecegim. Ve cocuguma da ayni duyarliligi asilayacagim.
Sosyal adalet ve hak hukuk boyle abuk subuk sekillerde, hicbir seyden haberi olmayan bebeler uzerinden aranmaz, o kadar duz mantik bakiyorsaniz en basitinden, elinizde hicbir sey yoksa bile su an foruma girdiginiz cihazi satip 3-5 yoksulun 1 ay boyunca karnini doyurabilirsiniz.