sağdaki bebeyi tokatlamak istiyorum

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü
pardon da, hangi hakla?

Düşünememenin verdiği hafifliğin hürriyetine dayanarak yanılmıyorsam.
düşünememek demeye karşıyım. az önce sözlük konusunda buna hafifçe değindim. bu tarz düşünceye uygun bir sıfat vardır elbet.

Sagdakide cocuk?
Ona kadar kadrajin en altinda sag kosedeki adam versin telini :T:

Boyle fotograf kareleriyle vicdan yapmak olmuyo :T:
Yetim yaz 4042 ye yolla :T:

düşünememek demeye karşıyım. az önce sözlük konusunda buna hafifçe değindim. bu tarz düşünceye uygun bir sıfat vardır elbet.

Şöyle diyeyim, düşünememek elden gelmemesidir o yüzden kullanımım yanlış düşmüş olabilir. Ama durumun ne olduğunu idrak etmekten vazgeçip yargıyı kendi durumuna göre yapıp hatta abartıp bunu bir vicdan muhasebesine dönüştüren (sanki sağdaki çocuk soldakini özellikle oraya bağlayıp bana imrenerek bak demiş gibi) sağdaki çocuğu nefret odaklı bir obje haline getirmek en uygun ifadesiyle düşünme hakkından feragat etmektir bana göre.

Çünkü bunu yapan kişi bu fotoğrafa bakıp iki vicdani içerikli nutuk atıp mutlu yaşantısına yada her ne yapıyor ise ona devam edecektir. Bu yüzden tercih edilen cehalet, mutluluktur.

açıkçası ben zengin fakir ayrımından çok, bir çocuğa karşı bu tür bir düşüncenin beslenebilmiş olmasına üzüldüm. hani bir babanın çocuğunu pataklamak istemesi gibi değildir durum, ki sonrasında camdan atmak lafları da kullanılmıştır, olay bariz şiddet içermekte.

içinizdeki canavarı ehlileştirmeniz dileğiyle sevgili Kondansatör ve aynı fikirdeki forum arkadaşlarım.

açıkçası ben zengin fakir ayrımından çok, bir çocuğa karşı bu tür bir düşüncenin beslenebilmiş olmasına üzüldüm. hani bir babanın çocuğunu pataklamak istemesi gibi değildir durum, ki sonrasında camdan atmak lafları da kullanılmıştır, olay bariz şiddet içermekte.

içinizdeki canavarı ehlileştirmeniz dileğiyle sevgili Kondansatör ve aynı fikirdeki forum arkadaşlarım.

anlatmak istelineni yazarak anlatıpta hakkımdaki veya aynı düşüncedeki insanlar hakkındaki yanlış düşüncenizi değiştirmeye çalışmayacağım saygılar efem esen kalın (.)

kapasitemi aştınız işte, ne desem boş. gerçekten boş.
nasıl derler? hah buldum: "iyi forumlar".p

Benim takildigim tek nokta, cocuk niye koltugun ucuna oturmakla.kaliyor.

baskada anormal bir durum bulamadim, sahsen daha demin Ardanin ispanyadaki evine falan bakarken bu cocuktan daha zavalli bir bakis atmisimdir :D

Buyusun rayina girer hersey kucukken hepimiz oyleydik abartilacak birsey yok.

Bizim insanimizdaki elinde olani, parasi olani sorgusuz sualsiz yerme kulturunu bir turlu anlamlandiramiyorum. Simdi kardesim benim iyi bir isim, guzel de bir maasim var, bunlari da kimse bana altin tepside sunmadi, kendim cabaladim, kendim kafa patlatip elde ettim. Ileride sayet olursa benim cocugum da "sagdaki bebe" diye adlandirilan cocuklardan olacak, hicbir seyden eksik kalmamasi icin elimden geleni yapacagim, ama "soldaki bebe" icin uzulmeye ve daha iyisini hak ettigini dusunmeye devam edecegim. Denk geldikce, gucum yettigince yardim etmeye de devam edecegim. Ve cocuguma da ayni duyarliligi asilayacagim.

Sosyal adalet ve hak hukuk boyle abuk subuk sekillerde, hicbir seyden haberi olmayan bebeler uzerinden aranmaz, o kadar duz mantik bakiyorsaniz en basitinden, elinizde hicbir sey yoksa bile su an foruma girdiginiz cihazi satip 3-5 yoksulun 1 ay boyunca karnini doyurabilirsiniz.
sonuna kadar katılıyorum.

Geri