Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Kaliteli ve doğal. Değerlimsin.
Yapmacık olmayan Öz bacım![]()
Sende benim için öylesin canım benim :ykalp:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaliteli ve doğal. Değerlimsin.
Yapmacık olmayan Öz bacım![]()
Nicki ile dikkatimi çeken kişi. Nickini boşa seçmemiş dedirten kişi. Detaylı tanıyacak kadar sohbetim olmadı ama kaliteli bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ara sıra konu başlıklarında selamlaşıyoruz gibi hissediyorum.
Bu bölümde yazdığım ilk kişi ol istedim çünkü tanıştığım(kısmen de olsa) ilk kişi.
Bu da ayağım
![]()
![]()
Yaşasın ayaklar :p
Izmır de ayaklarımızı buluşturalim zeynepciğimm.
Şubat gibi geleceğim sanırım, niyetim var sana yazmaya*
Muhabbeti ve samimiyetine inandığım kişilerden. Her ne kadar istedikleri yolunda gitmedi ise de günü geldiğinde inşallah beklediği ve inandığı her şey yolunda gidecektir. Yüzünden tebessüm eksik olmaması dileğiyle![]()
Tam bi "yanakları sıkmalık" bişe.
samimi cana yakın dürüst biri olduğunu düşünüyorum.
popi sevilen bir üye
değerlidir kendileri
Evet... Tam olarak şöyle bişi
Ekli dosyayı görüntüle 3527
Yorumlardan adının Gözde olduğunu bugün öğrendiğim üye. Hamurlar kraliçesi, hemen herkesle iyi anlaşan birisi, düşünün juju ile arkadaşAdana'ya geldiği zaman bici bici yeriz artık.
Beni sevmeyen insan yok zaten.Yorumlardan adının Gözde olduğunu bugün öğrendiğim üye. Hamurlar kraliçesi, hemen herkesle iyi anlaşan birisi, düşünün juju ile arkadaşAdana'ya geldiği zaman bici bici yeriz artık.