ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 916 gün önce görüldü

Kaliteli ve doğal. Değerlimsin.
Yapmacık olmayan Öz bacım
pkqqUn.gif

Sende benim için öylesin canım benim :ykalp:

Nicki ile dikkatimi çeken kişi. Nickini boşa seçmemiş dedirten kişi. Detaylı tanıyacak kadar sohbetim olmadı ama kaliteli bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ara sıra konu başlıklarında selamlaşıyoruz gibi hissediyorum.

Bu bölümde yazdığım ilk kişi ol istedim çünkü tanıştığım(kısmen de olsa) ilk kişi.

Nicki ile dikkatimi çeken kişi. Nickini boşa seçmemiş dedirten kişi. Detaylı tanıyacak kadar sohbetim olmadı ama kaliteli bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ara sıra konu başlıklarında selamlaşıyoruz gibi hissediyorum.

Bu bölümde yazdığım ilk kişi ol istedim çünkü tanıştığım(kısmen de olsa) ilk kişi.

Çok teşekkür ederim öğretmenim:)

Sade nicki gibi bir kadın.
Bir soğukluk ya da mesafe vardı aramızda, bence nedensiz.
Güzel yazıyor, kibar, bence kendi halinde.
Güzel bir yolun olsun, öperim.

Muhabbeti ve samimiyetine inandığım kişilerden. Her ne kadar istedikleri yolunda gitmedi ise de günü geldiğinde inşallah beklediği ve inandığı her şey yolunda gidecektir. Yüzünden tebessüm eksik olmaması dileğiyle :)

Muhabbeti ve samimiyetine inandığım kişilerden. Her ne kadar istedikleri yolunda gitmedi ise de günü geldiğinde inşallah beklediği ve inandığı her şey yolunda gidecektir. Yüzünden tebessüm eksik olmaması dileğiyle :)

Ah çok teşekkür ederim aynı şekilde benim içinde öyle sohbet etmekten keyif aldığım insansın. Amin cok amin diyeyim:)

samimi cana yakın dürüst biri olduğunu düşünüyorum.
popi sevilen bir üye
değerlidir kendileri

Yorumlardan adının Gözde olduğunu bugün öğrendiğim üye. Hamurlar kraliçesi, hemen herkesle iyi anlaşan birisi, düşünün juju ile arkadaş :) Adana'ya geldiği zaman bici bici yeriz artık.

Yorumlardan adının Gözde olduğunu bugün öğrendiğim üye. Hamurlar kraliçesi, hemen herkesle iyi anlaşan birisi, düşünün juju ile arkadaş :) Adana'ya geldiği zaman bici bici yeriz artık.

Anlaşmadığım insanlarla muhatap olup bir savaş haline girmediğim için sanırım böyle :)) @juju benim canım ya ! Ooo tabi bıcı bıcısız olmaz..

Beni sevmeyen insan yok zaten.

Geri