Saçlarımı griye mi yeşile mi boyatayım ?

• Kullanıcı sksj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2878 gün önce görüldü
Kaybettiğim tek şey iddaa olmadı yanında saçlarımıda kaybettim,

Önce siyah boya olan saçımı açıcıyla açmaya çalıştık, ilk 15 dakikadan sonra saç uçlarımdaki sıcaklığın 50 derece olduğunu fark ettim, pes etmedim dedim ki açılsın. Ardından gri olmayacağını anladıktan sonra çünkü platine kadar açılmadı, dedik en azından kahve tonları yapalım. Saç açma işleminden hemen sonra boya yaptık. Sonuç rezaletti. Saç uçlarım tamamen öldü, ölmek ne kelime hatta lastik gibi bir yapısı oldu taradıkça uzadı uzadı koptu.

Şu son zamanlarda Tuba Büyüküstünün kısa saç modelinde kestirmek zorunda kaldım. Ve tabi renk eşit olmadığı için biraz önce siyah boya yaptım tekrar.

Pişmanlıktır, saçınız üzerine iddaaya girmeyin.

Önce siyah boya olan saçımı açıcıyla açmaya çalıştık, ilk 15 dakikadan sonra saç uçlarımdaki sıcaklığın 50 derece olduğunu fark ettim, pes etmedim dedim ki açılsın. Ardından gri olmayacağını anladıktan sonra çünkü platine kadar açılmadı, dedik en azından kahve tonları yapalım. Saç açma işleminden hemen sonra boya yaptık. Sonuç rezaletti. Saç uçlarım tamamen öldü, ölmek ne kelime hatta lastik gibi bir yapısı oldu taradıkça uzadı uzadı koptu.

Şu son zamanlarda Tuba Büyüküstünün kısa saç modelinde kestirmek zorunda kaldım. Ve tabi renk eşit olmadığı için biraz önce siyah boya yaptım tekrar.

Bu tür radikal kararları vucunla alakali almamayı öğrenmiş oldun.
Kuaför ürunleri satan kuaförshoplar var oradan saç maskeleri var boyanan yıpranmış saçlara iyi gelen, dene onlardan.
Geçmiş olsun.

Yukarıda işaretlediğim şu ilk cümleyi okuyunca sonucun böyle olduğunu tahmin etmek hiç zor olmadı.. Siyah boyalı saç tek seferde platin gibi zor bir renge asla döndürülmez.. Önce bir dönem ara tonda bırakılır ve hedeflenen renge zamanla ve aşama aşama çevrilir (ki tabi ten ve doğal saç rengin bu değişime uygunsa, aksi durumda denenmemeli bile).. Saçlarını daha ilk açma işleminde yakmışlar, çok değil biraz daha bekletseler saçların uç ve ortadan uzayarak kopmak dışında direkt kökünden elinde kalacaktı.. Bu saçın üzerine tekrar boya sürülmesi zaten yanmış ve yıpranmış saçı daha da içinden çıkılmaz hale getirmiş.. Kökünden kopmadığına dua etmelisin, zira tam olarak o raddeye gelmişsin.. Kısa olarak kestirmiş olsan da mevcut saçta da yıpranma fazladır.. Saç bakım yağı kullanmayı ihmal etme.. Saçına şu ara çok nazik davran.. Tarak pek sokma, zaten güçsüz olan saçların sağlıklı saça kıyasla çok daha çabuk kopar ve kırılır.. Geçmiş olsun..

ölü taklidi yap ölü
yuvarlarsa bozuntuya verme
belki yuvarlarlar

Griyi denemeyi düşündüm saç uçlarına sonra herkeşler yapınca vazcaydım.Şevkimi kırdılar..

Geri