Saçlarımı griye mi yeşile mi boyatayım ?

• Kullanıcı sksj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2877 gün önce görüldü
Sa gençler.

Sizlere -özellikle kadınlara- sormak istediğim bir soru var. Bir arkadaşımla girdiğim iddaa sonrasında saçımı yeşil ya da griye boyamak zorunda kaldım. Bu işlemi kendim yapabilir miyim? Bursa için hangi kuaföre gidebilirim. Esmerim yakışır mı hiç bilmiyorum b.k gibi olmaktan korkuyorum, saçımın yıpranmasından ayrıca korkuyorum. Ayrıca saç rengim siyah.(boya)

Ölü taklidi yapsam kurtulabilir miyim?

Bence kesin kuaföre git kendin yakma saçlarını, parayı kıyıp iyi bir kuaföre git:tatlı:
İstanbuldaysan önerebilirim :p

KaraBiber para problem değil, rezil olmasın yeter. Güzel olmamasından endişeleniyorum sadece ./ ve çok işlem göreceği için çok fazla zarar verir mi saçıma.

Saç rengin siyah ve bu bide siyah boyaysa üzerine renk tutturman boya yaptırman imkansız diye biliyorum
Bu nasıl bir iddaa yakmışsın kendini.d

Gecici spreyler var onlardan kullan ya. Bir iki saat gosterir yikarsin.

Yazik etme saclarina.

His yürek yediğim anın birinde olduğu kanısındayım, hatırlamıyorum .p

@KaraBiber para problem değil, rezil olmasın yeter. Güzel olmamasından endişeleniyorum sadece ./ ve çok işlem göreceği için çok fazla zarar verir mi saçıma.

Önce açacaklar sonra renklendirme iyi bir kuaför olmazsa yakar saçı dikkat etmeli :)

Benim bir arkadaşım turkuaza dönük yeşil yaptırmıştı. Saçları siyahtı önce saçlarını sarının en açık tonuna kadar açtılar. Yalnız yeşil boya haftalar sonra gittikçe aktı açıldı kötü bi renk oldu, kurtulması da zor oldu siyaha boyattığında bile saçları yeşil yeşil parlardı. Bence git arkadaşınla iddiaya girdiğiniz konu hakkında özür dile haklısın de yemek ısmarla taksi parasını öde en sevdiği parfümü al ne bilim bişey yap ama saçlarına kıyma -p

marple iyi bir kuaföre gidip saçımı boyatsam keratin bakımları yaptırsam daha ucuza mal olur gibi geliyor. : )

Esmersen gri hoş olmaz bence. Esmerlere yeşil gidiyor. Yeşil yaptır bence. Kendin yapamazsın. Kuaföre git özellikle de erkek olan kadın kuaförüne git. :)
Bursa'da hangi kuaför iyidir bilemiyorum.

albertine çokça kararsızım, nasıl dönerim ne yaparım bilemiyorum :/ çok teşekkür ederim ayrıca hepinize fikirleriniz için. Sanırım ölü taklidine devam edeceğim.

Lam o değilde benim saçlarım eskisi kadar açık değil neden aceba?
İpeksi saçlarım var uzun ama koyulaştı.

albertine çokça kararsızım, nasıl dönerim ne yaparım bilemiyorum :/ çok teşekkür ederim ayrıca hepinize fikirleriniz için. Sanırım ölü taklidine devam edeceğim.

Gri gördüğüm kadarıyla bembeyaz bir tene yakışıyor. Bir de komple mi yaptıracaksın? Birkaç tutam saça mı ara ara. Bu neon renkler herkese çok gitmiyor. Sprey boya yapmak akıllıca olabilir.

Siyah boya varsa eğer mutlaka açtırman gerekecek evde yapamazsın ve daha önce o hataya düşen daha doğrusu mecbur kalan biri olarak saçları mahvediyor diyebilirim.
Ölü taklidine devam :p

Tamamına yapılacak ombre bile kabul edilmiyor. Ben kazanmış olsaydım saçını kazıtacaktı tamamen kendisi, geri dönüş yapamıyorum o daha insaflı davranmıştı

Ben sarı saçın üzerine gri yaptırmıştım 2 yıkama kadar kullanabildim çok çabuk akıyor.
Yeşil vs akınca iğrenç bir hal alır yapma etme bak şaç konusunda çok hassasım ateşim çıktı asdfjk

Öncelikle kendin yapmaya kalkmamalısın. Mümkünse saç açtırma işlemini 1-2 aşamada yaparsan, saç sağlığın açısından iyi olur siyahsa saçlar.
Esmer tene mavi, yeşil ve griden daha çok yakışıyor yalnız tamamen değil, ombre gibi olunca daha güzel. Zaten saçlarının tamamına kıyma, çok kötü oluyor saçlar, naylona dönüyor.
Sonraaa saçlarını mümkünse Manic Panic boyalarla boya, Manic Panic kullanan şubeler vardı internette, oradan Bursa'da satış yapanlardan birini bulup orada boyatabilirsin.
Ama rica ederim güzelim saçlarına kıyıp tamamını açtırma, sonra çok acı oluyor. En azından tam kökten olmasın :)
Bir de saç boyanı tazelemek için de Jeans Color kullanabilirsin Manic Panic'ten sonra.

Geri