Saçlarım Çok dökülüyor ne yapmalıyım?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 648 gün önce görüldü
Karanfil suyu kullanın.. Tek kusuru kötü kokması..

Benim saçım çok dökülüyor bu sarımsak yıkansa da kokar gibi daha böle kesin ve pratik çözümü yok mu :dusun:

Her kafadan bir ses çıkmış kim doğruyu diyor belli değil.. :D

Siddetle argan yagi tavsiyemdir. Ucuzundan almayin hicbir ise yaramaz.

Kel kalacaksın boşuna uğraşma.
Ama beslenmene dikkat, stresten uzak dur ve birde saçlarına çok fazla işlem uygulatma.

benimde çok döklüoyor stresten sanırım şampuandanmı kaynaklı acaba

Kemoterapiye yakın tedavi gördüğüm için hala saçlarım dökülüyor. Doktor bir sene sonra düzelir dedi ama kafamda saç kalmadı :T:

Önerim öncelikle Güzel bir şampuan...

BEN zigavus sarmısak özlü öneririrm. Akabindede Bephanden ve evigen ampul eczaneden temin edin. haftada 1 saç dibinize sürün. 1 saat kalsın. Muhteşem sonuç alırsınız.

Bu hakiki Argan yagi Fasli arkadaslarim dan duymustum ilk olarak. Kendi ulkelerinde ki hakiki Argan yagi 1-2 dirhem mis. Hem ucuz, hem yararli. Burada hem pahali, hem yararli, sadece aldigimiz Argan yag 100% onlarin ki gibi degil. Sampuan veya birsey yapiyorlar, bazi maddeleri icine karistiriyorlar, argan yagi da icine koyuyorlar ve 'dogal' ismi takiliyorlar. Neden? Cunku argan yagi var icinde. -.-

Karistirilmis urunleri ben de tercih etmiyorum. Hakiki argan yagi pahali ulkemizde evet fakat faydasini gordugumu soyleyebilirim.

uclarındakı kırıkları aldır sonra bıttım sabunuyla yıka. bırde bıtkısel boya kullan.

Geri