Saçlarım Çok dökülüyor ne yapmalıyım?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 644 gün önce görüldü
benim saçlarım inanılmaz derecede dökülüyorduu lakin size bi anne formülü yazayım :p

1 baş sarımsağı iyice ezin bir bardak zeytin yağı ve 1 yumustanın sarısı ile iyi ce karıştırın haftada 2 defa banyodan önce sürün 1 saat durun 1 ay içinde saçlarınızdaki değişimi göreceksiniz:p

başka çözümü olanlar buyrun .p ?

Bence Saçların Beyazlaması dökülmesinden iyidir :)

bu bu forumulu 10 gun once ıs yerındekı sacı olmayan arkadaslardan duymustum.hatta kastamonudan taze sarımsak bıle sıparıs etmıslerdı.bakalım denıyeceklermı .
ılerıde bırgun benımde oluya dokulmeye baslarsa bende denerım.
Anne formullerı cogu zaman ıse yaramıstır:p

Yıkamadan önce saç diplerinize sadece zeytin yağı sürün ve yarım saat bekletin. Yarım saat sonra iyice yıkayın. 1 hafta sonra kesin sonucu görüceksiniz. Bizzat kendim uyguladım ve çok sağlam saçlara sahibim. :p

tabi önce bi dotkora gidin hormon testi yaptırın, cünkü sac dökülmesinin zilyon tane nedeni olabilir. dökülmeyi önlersiniz ama organların cürümesini önleyemezsiniz hacı hoca taktiğiylen.

Aynı sorun ablamdada vardı.

İyi bir uzman sorunun çözülmesinde oldukça faydalı.

Saçlarını dökecek kadar sıkıntı çektiren insanları hayatından çıkar :d

bıoblas şampuanı oldukça ıı olumlu sonuç verıor ama doktora gıtmenız oldukça ıı olacaktır karışım ılac yada önerıler verıcektır :heyoo:

ya o iş epey meşakkatli, ben bir arkadaşa uygulamıştım ve kokusu öylece kaldı elimde, şampuanları var

Kükürtlü sabun iyi geliyor diye biliyorum. Bendede beyazlama sıkıntısı var gerçekten sinir bozucu birşey.

Benimde saçlarım son zamandır baya dökülüyor,bende susam ve bademyağı karışımını saçımda 1-2 saat beklettikten sonra iyice yıkıyorum daha henüz 1 haftadır uyguluyorum ama az az dökülmeler kesildi..(:

Bepanthen ampul diye bir şey var o iyi geliyor (:

çam terebentin ve susam yağını 200 ml şampuanın içine birer kapak dök ve her banyo da saçlarını onla yıka farkı gorursun:)

Mevsim değişikliği ve stres çok döküyor :/

Kullananlardan duyduğuma göre Bioxcin'in serumları da işe yarıyormuş.

Geri