Saçını sarıya boyatan esmer Türk kızı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hiç bulaşmadım o işlere, olmaz bana ı ıhh

ingilize kursunda bi hocamız vardı fatıma, karı geceden kara, saçları sapsarıydı. hiç sevmezdik malumat'la. karıyı görünce sanki beni dürtüyolardı.

Sarının tonuna ve kişinin ten-göz rengine göre herkese yakışacak bir sarı saç vardır fakat bunun için profesyonel yardım almak gerekiyor. Evde sarı saç boyamak hem saçı yıpratır hem de doğru tonun yakalanmasını zorlaştırır.

Kaşlarda ise kendi adıma zıt renkleri seviyor ve sarı-gri-beyaz tonlarında koyu kaşları itici bulmuyorum.

Kişi kendine yakıştırıp mutlu hissettiği sürece her rengi özgürce kullanabilir.

86a8bb9e-9b32-469e-b308-6a6029cf6610.jpg

Sade kahveye süt katınca da öyle oluyor. Benziyor yani. Aklımda ......

Marilyn Monroe'un gercek sarisin olmadigi sorunsali.
Ama yakimis.

@Süreyya cığım Shakira da öyle ve bazı siyahi ya da melezlere bile sarı saç çok yakışabiliyor.

gercekte-sarisin-olmayan-unluler-2_x_29620_b.jpg

d645354dc7369e709d311b6fda3301b8.jpg

Şey de var Leftycim..

Beyonce.
Hatta zenci kesimdem cok tepki aliyor.
Etnik kökenine sadik degil diye.

yahu karşılaştırdıgınız kadınalra bakın bide kendinize tövbe estf biride scarlet c4nsın ı koymuş tövbe estf xD
onlar pok rengide kullansa yakışır altın oran yüz hatları yani bi zahmet xd

Ağır depresyonda olabileceğini düşündüğüm kızdır. Aksi halde kendisini ucubeye neden dönüştürsün?
Tabi romanları ayrı tutuyorum, onların imkanı olsa doğuştan sarı saçlı esmer tenli olacaklar, o kadar sevdalılar bu ilginç tarza.

Röfleli olmalarından iyidir :) bir ara ortalık 25-40 yaş arası röfleli hatun ile kaynıyordu.

Şu klipteki sarı saçlı hanım kızımızdan gözlerimi alamıyorum ben mesela, çok güzel. Bu tarza göre değişir bence. Bana da klasik sarı saç tiki kız kombini aşırı ruhsuz gelir.

kızlar orasını burasını
şurasını boyatmasına karışmıyorum

Geri