Saçı Ütülemek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Evet eskide kaldı ama arkadaşımın saçını yakmıştım ütülerken. :)
Kim icat etti acaba bunu çok merak ediyorum
Çok güzel dururdu Hülya nın saçı ütüde.d

Arada yapıyorum, rüzgarda saçlarımın dağılması hoşuma gitmiyor.

Yaptirdim yaptim.
Kiz kardesim temkinli cekinerek ütü masasina basini koydu.Hani böyle cellatin önüne yatarsin ya yan yan aynen öyle.
Korkuyorum diyor.
Korkma diyorum bana güven.
Emin misin diyo.
Sen ne bicim kardessin ya insan ablasina güvenmez mi dedim.
Ütü de elimde.
Önce saclarina tülbent örtmüstüm.
Sonra tam düz olsun diye sac dibine dogru yaklastirdim ütüyü.
Fosss kafa derisi yandi yavrumun ya.
Kendimden nefret ettim.
Ne zaman bana güven dersem,bunu anlatiyo bana.
Hakli.

Gurbetçilerde mi yaptı oysa düzleştirici çoktan var olmuştur orda fakirsiniz demek biz gibi sizde Sjssj

Ekspariman yaptik serce hanimcigim.
Yapmaz olaydik.djdjd

Hiçbir düzleştirici ütü kadar güzel düzleştiremez saçları kabul edin..
Ergenliğimde çok ütüledim, ütülettim. sldkfndln

Eskiden sac duzlestirici mi vardi, utuyle duzlestiriyorduk hem daha guzel sonuc veriyor

Agzına ettiniz saçların mat ve kırık saçlar sizin eseriniz Sjsjsj ben bir defa ütülettirdim ondada pişman oldum.d

Amaan o saçlar o günlerden bugüne 6545616 kere kesildi kalmadı kırık mat saç sdfnds

gelinlerin ütü telaşı bizim ütü telaşımız yanında bir hiç kalır... banyolar yapılmış, mis kokan saçlara o leş ütüyü basardık ve nasıl pis kokardı o saçlar. gerçekten o dönem bizle yakın temasa girebilmiş erkeklere helal olsun değerlerini bilememişiz. sonra üzerine fıs fıs kokular sıkmalar, uçlarının mısır püskülüne dönmesi ama kendini dünya güzeli sanman... hele bi de perçem kestirme modasına uyduysan o kısacık perçemi ütülediğinde apaçilerin yukarı dikilen saçlarının ne yukarı ne aşağı dümdüz karşıya dikilmiş halini düşünün ve buna sevinmemizi... bu zorlu günleri hep birlikte atlattık canım kadınlarım. bazen hassas kumaşları ütülerken annemin serdiği beyaz bi ütü bezi vardı onu saçıma serip ütületirdim shshsjs. güzelim saçlarımı pişmaniye ettiğim günlerden özür dilerim <3

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Forum erkekleri için görsel ekleyelim

images

Geri