Saçı Ütülemek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Düz kumaşı ütülemekten aciz kişiler merak edip denemez inşallah
Saçınızı başınızı yakip kafa ütülersiniz sonra buralarda

Düşünsene tam ütüyü basıyon, ütünün izi cıkıyor.....
Katil olabilirim :D Kardesim de ben de hic utu isini dusunmedik ya… Ikimiz de digerine hic guvenmiyor mus demek :D (cok buyuk bir bozukluk olustu gibi bu cumlede ama ugrasamicam .p )

peki siz saçınızı ütülürken arkadan isyankar ile sitemkar ses tonu aralığında bir ses ''formalarınızı ütüle desem ütülemezsiniz şu girdiğiniz kılığa bak'' diye yankılandı mı?
biz kardeşimle annem babamdan daha erken işe gidiyor diye sabahları babamı da işin içine dahil etmiştik sjhsjhs. çok üzücü gerçekten... şimdi saçımı düz görünce kusasım geliyor.

Hayatımda ilk kez duydum ve asla da böyle bir şeye cesaret edemezdim, ne kendi üzerimde ne de başkasında...

sizin yalının ya da sarayın adı ne? açıkla artık!

Başlığı okuduğumda mecazi bir anlatım var sandım fakat gerçekten ütüleniyormuş ancak ben hiç duymadım ve böyle bir öneri yapan birisi ile de karşılaşmadım. Gerçi benim saçım dalgalıydı ve düz saça merakım da hiç olmadı ancak yine de duymadım. Fön varken ütü ne alaka? Eski ütülerde ayar da yok pek ve saçı yakardı kesin.

Hiç ütüye vurmadım saçlarımı..

Ütülemiş olsaydım ipek programını seçerdim.:D

Başlığı okuduğumda mecazi bir anlatım var sandım fakat gerçekten ütüleniyormuş ancak ben hiç duymadım ve böyle bir öneri yapan birisi ile de karşılaşmadım. Gerçi benim saçım dalgalıydı ve düz saça merakım da hiç olmadı ancak yine de duymadım. Fön varken ütü ne alaka? Eski ütülerde ayar da yok pek ve saçı yakardı kesin.
senin akranların saç ütülemenin piyadeleri, ilk ağızdan işitmiş ve deneyimlemiş olman gerekirdi fakat saraylı olduğun için beri kalmışsın.
samimi olarak söylüyorum benim hatun tam bir saraylı, onun haricinde seninde kesinlikle saraylı olduğunu düşünüyorum.

Ben hiç ütü kullanmadım da düzleştirici çok kullandım. Şimdi de şu rowenta nın tarak şeklinde bi düzleştiricisini kullanıyorum. Muazzam kolay ve çabuk. Tavsiyedir. @Sezen de dyson demiş. burada 10 bin tele..

Ben hiç ütü kullanmadım da düzleştirici çok kullandım. Şimdi de şu rowenta nın tarak şeklinde bi düzleştiricisini kullanıyorum. Muazzam kolay ve çabuk. Tavsiyedir. @Sezen de dyson demiş. burada 10 bin tele..
Ben hayatimda sacin utu yapildigini bile bilmezdim ama yillar once TRDE kuzenlerim yaparken gordum tabi heves ettim banada 1x masus uygulandi,)) diger turlu Remington duzlestiricim var onuda senede belki 2x kullanirim kivircik saclarim asi cok ve uzun ugrasamiyorum 2 saat oturuo duzlestirmeye.. evet dyson burdada biraz tuzlu ama TR de 10 kati malesef

Dümdüz saçım olduğu için ütülenmeye de gerek olmuyor.:)

Geri