Saç Ne Renk ?

Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boyali saclara bakim yapmadan olmuyor zaten. Keratin bakimi sart. Argan yaginin da faydasini gordum ben.

Bak o da güzel sadece uçları için kullaniyordum mesela ilk boyattim 15 gün falan kullandım aktı hemen bu kez daha yoğun bakır yaptırmaya karar verdim ama hayalim hep kısa küt siyah uçları mavi saçlar. :(

Bak o da güzel sadece uçları için kullaniyordum mesela ilk boyattim 15 gün falan kullandım aktı hemen bu kez daha yoğun bakır yaptırmaya karar verdim ama hayalim hep kısa küt siyah uçları mavi saçlar. :(

Kuzum bakir ve kizil tonlari oyle malesef 2 hafta surmuyo akiyo surekli gidip cila attirmak gerekiyo. Sana siyah cok yakisir ten rengin acik gozler renkli whuuu :o Bi sure bu rengi kullan cunku sana cok yakismis sonra onu da denersin :)

Kuzum bakir ve kizil tonlari oyle malesef 2 hafta surmuyo akiyo surekli gidip cila attirmak gerekiyo. Sana siyah cok yakisir ten rengin acik gozler renkli whuuu :o Bi sure bu rengi kullan cunku sana cok yakismis sonra onu da denersin :)

Zaten bu değişiklik bile bana yetti siyahi 30 lu yaşlarda düşüncem :D
Bronz ten seviyorum ben solaryuma girmemek için zor duruyorum eski saç rengim olsa coktaaan solaryuma girmiştim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri