Saç Ne Renk ?

Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ne yalan söliim avatarın çok hoş ben de çok yakıştırdım bence bir müddet daha git böyle :honk:

Sanirim beni biri tanımadı bu yeni saç rengim ile:(
Sabah ona yazdim cevap vermedi whatsap tan:D
Tarçın rengiymis bi de benim saçım rengini ogrendim: p

Sanirim beni biri tanımadı bu yeni saç rengim ile:(
Sabah ona yazdim cevap vermedi whatsap tan:D
Tarçın rengiymis bi de benim saçım rengini ogrendim: p

Ben biri ve birileri Allah kahretsin bizleri şiiri geldi aklıma :honk:
Öle bir renk ki tarif edilmez her renk olur insan karar veremez :honk:

Bakir tonlari yogun arada sari balyajlar var sanki.

Ayrıca doğru cevap soğuk kahve' m den:p

saçın hikayesi ;
Çok sıkılıp kendimi kuaföre attığım sıradan bi gün sarı saçlarıma bi fon çektirip çıkma planım varken kuaförümun ve kerolayn in gazına gelip bakır rengine karar verdik daha evvel ki kahverengi denemeleri yüzünden saçimin koyu olmasından korktum. . O yüzden araya sarı balyajlar attirdim ışıltı olarak kalsın diye :p

Neyse sacim in zemini sarı olduğundan istediğim ton ışıkta görünmüyordu ve 1 hafta da açıldı gittim 2. Kez komple boyattim:p

Artık kızıl bakır karışımı oldum...

Bu arada Tuğçe o model deneme için ben uçlarda dalga istedim sonra bozdum düz kullandım evet o Maria : )

Su an tarçın bakır ve koyu kumral bakır.:p

Fotoun renk tonlarını da hesaba katarsak tam net bir şey söylememem ortam ışıklandırması gibi etkenlerde var tabi rengi böyle bir şey olsa gerek
4LnYPJ.png

Ayrıca doğru cevap soğuk kahve' m den:p

saçın hikayesi ;
Çok sıkılıp kendimi kuaföre attığım sıradan bi gün sarı saçlarıma bi fon çektirip çıkma planım varken kuaförümun ve kerolayn in gazına gelip bakır rengine karar verdik daha evvel ki kahverengi denemeleri yüzünden saçimin koyu olmasından korktum. . O yüzden araya sarı balyajlar attirdim ışıltı olarak kalsın diye :p

Neyse sacim in zemini sarı olduğundan istediğim ton ışıkta görünmüyordu ve 1 hafta da açıldı gittim 2. Kez komple boyattim:p

Artık kızıl bakır karışımı oldum...

Bu arada Tuğçe o model deneme için ben uçlarda dalga istedim sonra bozdum düz kullandım evet o Maria : )

Su an tarçın bakır ve koyu kumral bakır.:p

Yubbiii ben bilmisim :p Cok guzel olmus rengin canim saglikla kullan. Ayrica sana hersey yakisir biliyosun dimi fisitigim :srl:

Gecen sene bende komple kirmizi yapmistim saclarimi arada degisiklik iyi geliyo :) ah bide su boyalar yuzunden saclarimiz yipranmasa cok daha guzel olucak :/

Evet ben o yüzden keratin bakım yapıyorum bi de her banyo da şampuanimin içine kattigim bemiksler sagolsun. Bak bunu dene mutlaka: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri