Saç Kazıttıktan Sonra Ne Kadar Sürede Uzar?

Konu sahibi son olarak 3284 gün önce görüldü
Normalde 2 ay da uzuyor benim saçlar.Ama sabah-akşam yıkarsam 1 aya düşüyor bu süre.

Olabilir ama saçı yıkaman lazım ve bakım şart.Yoksa uzamasını istiyorsan uzamaz hemen.

Geçmiş olsun Ahmosis
Önerim b12 iğnesinde olan tüpü kırıp şampuanına eklemen.
Veya;
supradyn-packungen.jpg

Bu vitamin ilacını kullanman.Saçların ve vucudun genelde b12,vitamine ihtiyacı vardır.

Zaten kel yasamak istemez hiç bir bayan mutlak bakım şart :p saglık olsun da .

Bazı bayanlara çok yakışıyor.Benim eski manita saçlarının yan tarafını 0 a vurdurmuştu sol taraf kalmıştı çok yakışıyordu.Ama doğru söylüyorsun önemli olan hastalık olmasın.

Geçmiş olsun Ahmosis
Önerim b12 iğnesinde olan tüpü kırıp şampuanına eklemen.
Veya;
supradyn-packungen.jpg

Bu vitamin ilacını kullanman.Saçların ve vucudun genelde b12,vitamine ihtiyacı vardır.

B12 mi ölçütürmüştüm yakın zaman da Alaz ama şampuan kısmını tuttum , bi sorup deneyebilirim , tesekkur ederim.

B12 mi ölçütürmüştüm yakın zaman da Alaz ama şampuan kısmını tuttum , bi sorup deneyebilirim , tesekkur ederim.
Mide ameliyatımdan sonra doktorum söylemişti.
Ameliyat olucaksan veya ciddi bir sağlık sorunu ise b12 değeri dşüyor maalesef ki.
Zararı yok aksine faydası var. :cici:

Konu saçtan açılmışken cidden cok güçlü saçlarım var zamaninda cok vax filan kullanmama rağmen en ufak bir dökülme filan yok baya gür 0 a vurmuştum bir kaç kez 1 ayda uzamıştı cok seri uzuyor .s

Geri