Saç Kazıttıktan Sonra Ne Kadar Sürede Uzar?

Konu sahibi son olarak 3286 gün önce görüldü
Ahmosis çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

Soğan un kabuklarını soyup ortadan 2 ye ayırıp üstünü geçmeyecek şekilde su doldurup kaynat ve demlemeye bırak o suyu ile temiz saç diplerini sampuansiz şekilde yıka ve 1 saat beklet. :)

Eminim hızlı uzaması konusunda faydasını göreceksin.

Yine mi soğan suyu : ) bunu senden duyuyorum ilk defa,denerim cok vaktim olacak nasıl olsa, cok tesekkür ederim.

Bi kac yil once kazittim ben saclari hic uzulme cok cabuk uzuyor. Ve kazitmisken tadini cikar derim omrumde hic bu kadar rahat ettigimi hatirlamiyorum. Ruzgar estikce bi kolonya etkisi yapiyordu.

Yine mi soğan suyu : ) bunu senden duyuyorum ilk defa,denerim cok vaktim olacak nasıl olsa, cok tesekkür ederim.

Evet benim de saçlarım ile çok problemim var (di) uzatmak için kendi haline bıraktım bu küru yapanlari gördüm o doğrultuda yazıyorum emin ol dışardan aldığın bir çok üründen daha faydalı olacak. Saçlarını yaglara ve doğal olmayan şeylere alıştırma zaten

Daha güzel çıkacağına eminim.

Saç için bir doktora git derim benim yada arkadaşların söyledikleriyle hareket etme bize iyi gelen sana kötü gelebilir.

Geçmiş olsun :)

Her pazar 3 numaraya kestiriyorum. Bir haftaya uzuyor benimki

Bi kac yil once kazittim ben saclari hic uzulme cok cabuk uzuyor. Ve kazitmisken tadini cikar derim omrumde hic bu kadar rahat ettigimi hatirlamiyorum. Ruzgar estikce bi kolonya etkisi yapiyordu.
bu iyi moral oldu : )

Saç için bir doktora git derim benim yada arkadaşların söyledikleriyle hareket etme bize iyi gelen sana kötü gelebilir.

Geçmiş olsun :)
gittim zaten o da doğal seyler önererek ,yiyeceklerine dikkat et dedi. Tesekkürler bu arada
Her pazar 3 numaraya kestiriyorum. Bir haftaya uzuyor benimki

Sizin hormonlarla bizimkisi bir değil ama moral için sağol :p

Maria puder peki bunu hafta da kaç kez yaptın ?

Ahmosis sadece hafta da 1 kez yapman yeterli olacak bana da yaptıkça söylersin artık bende söylerim :)

badem yağını normalde de kullanıyorum ama senin gibi etkisini göremedim bende,tesekkür ederim.

Aslında hiç uğraşmanada gerek yok bence geç uzamasında sakınca görmeyeceksin çünkü, bak şuan benim saçlarım çok çok kısa mesela, çok rahat özellikle bunaltıcı bu sıcaklarda felaket rahat edeceksin :m

Merhaba Ahmosis geçmiş olsun umarım tedavin güzel ve olumlu bir şekilde ilerler şifa versin Allah.
Yüzün çok güzelmiş bebekken şimdide öyledir.
Uzamasına çok takılma olurmu tedavi iyi geçsin önemli olan bu. Hoşçakal.

Geçmiş olsun, saç bi kadının en önemli aksesuarı seni anlayabiliyorum.
En kısa zamanda uzar umarım

Merhaba Ahmosis geçmiş olsun umarım tedavin güzel ve olumlu bir şekilde ilerler şifa versin Allah.
Yüzün çok güzelmiş bebekken şimdide öyledir.
Uzamasına çok takılma olurmu tedavi iyi geçsin önemli olan bu. Hoşçakal.
Tesekkür ederim Serene ,sağlık olsun diyorum bende aynen,hoscakal : )

Geçmiş olsun, saç bi kadının en önemli aksesuarı seni anlayabiliyorum.
En kısa zamanda uzar umarım
Tesekkür ederim Nazlı : )

Ahmosis sen o halde de eminim çok güzel görünürsün moralini sakın bozma emi
ve 3-4 ayı bulur sekıl verecek hal alması sanırım
bu sürecte badem yağı iyi gelecektir ve eczaneler özel karışımlar hazırlıyor
guvendiğin bir eczacıya danış canım bunu unutma
çokça geçmiş olsun öptüm güzel gözlerinden

Ahmosis sen o halde de eminim çok güzel görünürsün moralini sakın bozma emi
ve 3-4 ayı bulur sekıl verecek hal alması sanırım
bu sürecte badem yağı iyi gelecektir ve eczaneler özel karışımlar hazırlıyor
guvendiğin bir eczacıya danış canım bunu unutma
çokça geçmiş olsun öptüm güzel gözlerinden

Cokca tesekkür ederim Kırmızı tebessüm ettirdin bana gece gece ,tavsiyeni mutlaka uygulayacağım,öpüyorum.

Saçları uzun biri olarak soylemeliyim ki kafaya takmadikca daha cabuk uzuyor.
Hatta sen anlamiyorsun bile.
Bütün is kafa da.
Ama yine de kucuk bir bilgi verecek olursan ciy yumurta tuketmelisin ses iyi geldigi gibi saca da iyi geliyormuş.
Son olarak gecmis olsun.
Allah acil sifa versin.

Saçları uzun biri olarak soylemeliyim ki kafaya takmadikca daha cabuk uzuyor.
Hatta sen anlamiyorsun bile.
Bütün is kafa da.
Ama yine de kucuk bir bilgi verecek olursan ciy yumurta tuketmelisin ses iyi geldigi gibi saca da iyi geliyormuş.
Son olarak gecmis olsun.
Allah acil sifa versin.

keske yumurtayı pişmiş olarak da tüketebilseydim,belki ondan saçlarım zayıftır böyle:p
Moral ve tavsiyen için tesekkür ederim.

Geri