Saç Kazıttıktan Sonra Ne Kadar Sürede Uzar?

Konu sahibi son olarak 3284 gün önce görüldü
Arkadaslar bir bayan olarak sac kazıtınca sacların sekil verecek sekilde ortalama uzama süresi ne kadardır ? Mesela bir iki ayda ne kadar uzar ? Bir de o süre zarfında bakım öneriniz var mı :dusun:
Dipnot: tedavi amaclı.

Öncelikle çok Geçmiş olsun
Biraz tedavinin türüne sürecine bağlı sanırım.
Ameliyat için falan kesiliyorsa saçının uzama sürecine bağlıdır.
Ama dışarıdan takviyelerin ben pek bi faydasını görmedim.
Saçı çabuk uzatan şampuanlar falan bir işe yaramıyor.
Bi yakınım beyinden ameliyat oldu ve ameliyat olduğu bölge kazındı.
O kazınan bölgeyi gizlemek için saçının uzun tarafını o bölgeye yatırdı alt tarafta olduğu için saklayabildi.
1 ay sonra saçı baya bi uzamıştı ama aldığı vitaminlerin sayesinde oldu.
D vitamini ve Folik asit kullanıyordu kullanıyordu hatırladığıma göre saçının çabuk uzamasınıda sağlar demişti doktor.
Şekil vericek kadar uzaması ortalama 7 8 ayı bulabilir bu süreç saçının normalde ne kadar uzadığınada bağlıdır tabi.

Ben pek anlamam,ama bildiğim kadarıyla söyleyeyim.
Saçlar ayda,1-1,5 cm arası uzuyor diye biliyorum.
Badem yağı ve argan yağı,saç diplerini güçlendirmek için faydalıdır.
Geçmiş olsun.

Ahmosis saçlarını mı kazıttın yani? :dusun:
Çam terebentin ve yılan yağı öneririm. Özellikle yılan yağı çok etkili uzamada; tabii saf yılan yağı.
Bir de bioblasın yavaş uzayan saçlara özel sarmaşık özlü şampuanını kullanmanı öneririm.

Saç kestime ve kazıtma durumunda uzayan süre biraz farklı oluyor.
Ben saçımın bir kısmını kazıtmıştım,o taraf diğer kestirdiğim tarafa göre daha hızlı uzadı.
Ayrıca hava aldığı için saç derisi daha hızlı uzayacaktır diye düşünüyorum.
Isırgan otlu şampuan öneririm.

Geçmiş olsun.

Lethe henüz değil ama bi süre sonra kazıtmam gerekecek maalesef , saglık olsun da büyürler umarım : /

Kazıttıktan sonra belli aralıklarla uçlarını kestirirseniz 30-40 cm olması 7 ile 9 ayı bulacaktır sizin metabolizmanıza göre. Ama normalde ne hızda uzuyorsa kazıttıktan sonra özellikle ilk başlarda çok daha hızlı uzayacaktır. Ayrıca sanırım bir operasyon için kazıtacaksınız, operasyon bölgesi ve büyüklüğüne göre bir model vererek de kazıtabilirsiniz.

Sonrasında geçmiş olsun, saçlara vs takılmayın. En ufak hastalıkta bile moral önemli ölçüde yer tutar, unutmayın.

Kazıttıktan sonra belli aralıklarla uçlarını kestirirseniz 30-40 cm olması 7 ile 9 ayı bulacaktır sizin metabolizmanıza göre. Ama normalde ne hızda uzuyorsa kazıttıktan sonra özellikle ilk başlarda çok daha hızlı uzayacaktır. Ayrıca sanırım bir operasyon için kazıtacaksınız, operasyon bölgesi ve büyüklüğüne göre bir model vererek de kazıtabilirsiniz.

Sonrasında geçmiş olsun, saçlara vs takılmayın. En ufak hastalıkta bile moral önemli ölçüde yer tutar, unutmayın.

Bilgilendirme ve ilginiz için tesekkür ederim : )

geçmiş olsun Ahmosis umrarım büyük bir sıkıntı yoktur. saç gelir geçer düzelir uzar sağlık önemli.

Normalde sac telleri ayda 1-1.5 cm uzar diye biliyorum. Sac derisi direkt hava alacagindan daha cok uzayacak muhtemelen seninkiler.
Acil sifalar dilerim, umarim daha guzel saclarin olur : )

Bu birazda metabolizmaya bağlı olabilir, bazı saç tipleri çok çabuk uzuyor bazıları ise biraz daha yavaş

Kişiden kişiye değişen bir durum elbette daha çabukta uzayabilir ama deneyen biri olarak yaklaşık 6 ayda kulaklar kapanacak duruma geliyor, sadece badem yağı kullandım uzama sürecinde pek etkisini görmedim, çok geçmiş olsun.

Kişiden kişiye değişen bir durum elbette daha çabukta uzayabilir ama deneyen biri olarak yaklaşık 6 ayda kulaklar kapanacak duruma geliyor, sadece badem yağı kullandım uzama sürecinde pek etkisini görmedim, çok geçmiş olsun.
badem yağını normalde de kullanıyorum ama senin gibi etkisini göremedim bende,tesekkür ederim.
Geçmiş olsun Ahmosis morelini yüksek tut olurmu?
Tuttum,olur ,sağol : )

Ahmosis çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

Soğan un kabuklarını soyup ortadan 2 ye ayırıp üstünü geçmeyecek şekilde su doldurup kaynat ve demlemeye bırak o suyu ile temiz saç diplerini sampuansiz şekilde yıka ve 1 saat beklet. :)

Eminim hızlı uzaması konusunda faydasını göreceksin.

Geri