İlgi alanıma giremedin yine ismayil soryBir kaç trafik cezam var.![]()
Senin o parmagını kırarım bak kjkhjh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlgi alanıma giremedin yine ismayil soryBir kaç trafik cezam var.![]()
Öncelikle bunu söylerken alınıp kırılmanı istemem ama 15 dosyası olan birinin 16 dosyasının olmayacağı garantisi yok. Sürekli suç işleyen birine bile hukuk tabiri ile itiyadi suçlu ya da suçu meslek edinen suçlu statüsündedir. Bu nedenle indirim bile uygulanmadığı gibi hagb ya da erteleme bile yapılmaz. Çünkü takdir hakkında tekrar suç işlemeyeceği kanaati oluşmaz hiç kimsede. Eee hal böyle olunca kast haliyle (taksir hariç) suç işleyen (basit yaralama, uyuşturucu, hırsızlık gibi gibi ) birine halen aşık olup peşinden gidene güzelleme yapmak doğru olmaz. Sadece yarın öbür gün potansiyel suç işleme kabiliyetine haiz birine aşık olup başına bir iş geldiğinde de en fazla üzülmem. Sonuçta su testisi su yolunda kırılır.bu kötü bir şey olmamalı, kişi yasalara ve hukuk düzenine muhalefet ediyor olabilir.
15 dosyam var ve suç işleme potansiyelim hiç suç islemeyen bir çoklarından düşük, lütfen...
Sevgili @No MercyBugün çok canım sıkıldı gidip bir suç işleyeyim de dosyam olsun demez.
Çünkü belayı çeken insanların olduğuna inanıyorum varlar da.
Markette bile ne bakıyorsun davasına karakolluk olup uzlaşmada anlaşamayan insanlar var.
Bunun gibi birçok örnek sıralanabilir.
Ama bu kişinin suça meyilli oldupunu ispatlamaz.
Umarım İstanbul'daki şebeke suyu gibi olmaz 🤣🤣🤣Sabıka kaydı su kadar berrak olması lazım evleneceğim insanın.
Bu dediğinde Kesinlikle haklısın. Vukuatlı nüfus kaydı örneğinde bir sürü vukuatı olan insanların yine evlendiğini görüyorsun. Ama ahlaklı karakterli dengeli bir insan arayanların Yani kendisi gibi olanların abaza diye adlandırdıklarını duyuyorsun. Bazen diyorum neden böyle bir karakterim diye.Şimdiki kızlar böylelerini seviyor.
Keske torbacı bi manitam olsaydı hic ayik gezmezdim