Sabıka kaydı kabarık olan biri ile evlenir miydiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oysa o senin için yaşamayı göze almıştı ahaahaöldürülmek için güzel bir neden
demeyelim öyle yine de...Bir ara elemanın sabit müptezellerden birini(potansiyel hırsızlık ve uyuşturucu kullanıcısı) mahkemeye getirdiklerinde içeride sorgudayken kızın biri de koridorda bekliyordu. Şahıs tutuklandıktan sonra kızın resmen ağladığını gördüm. Polis ekiplerine sorduğumda şahıs için çocuğun sevgilisiymiş. Abi sen kalk İzmir’den çık gel doğuya ve müptezelin birine aşık ol. Adliye koridorlarında mahkeme salonlarında debelen. Aşık mı gerizekalılık mı bilmiyorum. O yüzden ben böyle aşık( gerizekalı) olmam sanırım.
torbacısı içeri girdiği için ağlamış millet aşk sanmış...benim torbacım tutuklansa, çıkana kadar içerde bakardım.Bir ara elemanın sabit müptezellerden birini(potansiyel hırsızlık ve uyuşturucu kullanıcısı) mahkemeye getirdiklerinde içeride sorgudayken kızın biri de koridorda bekliyordu. Şahıs tutuklandıktan sonra kızın resmen ağladığını gördüm. Polis ekiplerine sorduğumda şahıs için çocuğun sevgilisiymiş. Abi sen kalk İzmir’den çık gel doğuya ve müptezelin birine aşık ol. Adliye koridorlarında mahkeme salonlarında debelen. Aşık mı gerizekalılık mı bilmiyorum. O yüzden ben böyle aşık( gerizekalı) olmam sanırım.
Torbacısı olsa muhtemelen kendisi de alınmıştı. Ayrıntı vermek istemedim ama gözaltındayken haber verdiği ilk kişi ve kız yola çıkıp geliyortorbacısı içeri girdiği için ağlamış millet aşk sanmış...benim torbacım tutuklansa, çıkana kadar içerde bakardım
Kendi açımdan söyledim. O onu sever ya da sevmez, aşık olur ya da olmaz, evlenir ya da evlenmez ama orada değişmeyecek bazı kriterler vardır. Kişinin sabıkalı olması ve potansiyel suç işlemeye hazır bir birey olması.demeyelim öyle yine de...
d0ru belki bilmiyordu diye dedim...Kendi açımdan söyledim. O onu sever ya da sevmez, aşık olur ya da olmaz, evlenir ya da evlenmez ama orada değişmeyecek bazı kriterler vardır. Kişinin sabıkalı olması ve potansiyel suç işlemeye hazır bir birey olması.![]()
bu kötü bir şey olmamalı, kişi yasalara ve hukuk düzenine muhalefet ediyor olabilir.Kişinin sabıkalı olması ve potansiyel suç işlemeye hazır bir birey olması.![]()
Büyük konuşmak istemem ama korkarım ben yaa…