Sabıka kaydı kabarık olan biri ile evlenir miydiniz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Sabıka kaydı kabarık olan biri ile evlenir miydiniz?

Bir ara elemanın sabit müptezellerden birini(potansiyel hırsızlık ve uyuşturucu kullanıcısı) mahkemeye getirdiklerinde içeride sorgudayken kızın biri de koridorda bekliyordu. Şahıs tutuklandıktan sonra kızın resmen ağladığını gördüm. Polis ekiplerine sorduğumda şahıs için çocuğun sevgilisiymiş. Abi sen kalk İzmir’den çık gel doğuya ve müptezelin birine aşık ol. Adliye koridorlarında mahkeme salonlarında debelen. Aşık mı gerizekalılık mı bilmiyorum. O yüzden ben böyle aşık( gerizekalı) olmam sanırım.

Bir ara elemanın sabit müptezellerden birini(potansiyel hırsızlık ve uyuşturucu kullanıcısı) mahkemeye getirdiklerinde içeride sorgudayken kızın biri de koridorda bekliyordu. Şahıs tutuklandıktan sonra kızın resmen ağladığını gördüm. Polis ekiplerine sorduğumda şahıs için çocuğun sevgilisiymiş. Abi sen kalk İzmir’den çık gel doğuya ve müptezelin birine aşık ol. Adliye koridorlarında mahkeme salonlarında debelen. Aşık mı gerizekalılık mı bilmiyorum. O yüzden ben böyle aşık( gerizekalı) olmam sanırım.
demeyelim öyle yine de...

torbacısı içeri girdiği için ağlamış millet aşk sanmış...benim torbacım tutuklansa, çıkana kadar içerde bakardım.

torbacısı içeri girdiği için ağlamış millet aşk sanmış...benim torbacım tutuklansa, çıkana kadar içerde bakardım
Torbacısı olsa muhtemelen kendisi de alınmıştı. Ayrıntı vermek istemedim ama gözaltındayken haber verdiği ilk kişi ve kız yola çıkıp geliyor :)
demeyelim öyle yine de...
Kendi açımdan söyledim. O onu sever ya da sevmez, aşık olur ya da olmaz, evlenir ya da evlenmez ama orada değişmeyecek bazı kriterler vardır. Kişinin sabıkalı olması ve potansiyel suç işlemeye hazır bir birey olması. :)

Kendi açımdan söyledim. O onu sever ya da sevmez, aşık olur ya da olmaz, evlenir ya da evlenmez ama orada değişmeyecek bazı kriterler vardır. Kişinin sabıkalı olması ve potansiyel suç işlemeye hazır bir birey olması. :)
d0ru belki bilmiyordu diye dedim...

Büyük konuşmak istemem ama korkarım ben yaa…

Siyasi suçlulara zaafım var da azıcık kjkjj

images

Geri