Sabahlara kadar konuştuğunuz biri var mı?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Teknik olarak mümkün değil zaten. Taş çatlasa 00.00’a kadar dayanırım. Şükür böyle biri yok. Bazen uyku tutmaması hariç kimse uykumdan değerli değil…

Hep merak etmişim, bu kadar ne konuşuyorlar? Konuyu nereden buluyorlar?

abi çok saçma ben de hep merak ediyordum,insanlar bu kadar ne konuşur diye.
geçen gün insanın iyi algısının kökeni toplumun belirlediği kurallar mı yoksa bireyin kendi içsel seçimimi diye tartışmanın içinde bulduk kendimizi.
yani konuşuluyormuş

Ne araması ne bulması ya? Hiç mi "asla susmasın" dediğiniz biri çıkmadı karşınıza cidden? Anlattıklarına yorumlar getirebildiğiniz, bi şeylerle alakalı bilgi alışverişi yapabildiğiniz, saçma sapan şeylere gülüp onlarla eğlenebildiğiniz, o gün ne kadar boktan da geçse "alo" dediğinde içinizi rahatlatan biriyle hiç mi karşılaşmadınız? Hiç mi kimse size iyi gelmedi babacım? Sadece aşk meşk değil dost olarak da... Bu kadar mı yalnızsınız...

• Beğen
Tepkiler: Sim
Ne araması ne bulması ya? Hiç mi "asla susmasın" dediğiniz biri çıkmadı karşınıza cidden? Anlattıklarına yorumlar getirebildiğiniz, bi şeylerle alakalı bilgi alışverişi yapabildiğiniz, saçma sapan şeylere gülüp onlarla eğlenebildiğiniz, o gün ne kadar boktan da geçse "alo" dediğinde içinizi rahatlatan biriyle hiç mi karşılaşmadınız? Hiç mi kimse size iyi gelmedi babacım? Sadece aşk meşk değil dost olarak da... Bu kadar mı yalnızsınız...
Öyle biri oldu illaki ama ben uyuyakalıyordum… Bundan sonra kriter koyacağım. Gece mesaimiz yoktur diye…

Saatlerce hatta bir kez sabaha kadar konuştuğum biri olmuştu, yaşım 19 du. :) Yıllar geçti ne o kadar heyecan duyduğum konuşma yapabildim ne de enerjim ve hevesim kaldı uzun uzun konuşmaya.

23 yaşımda süresinide tutmuştum tam 11 saat biriyle "last dance" temalı konuştum.Ne konuştun o kadar olum mal mısın :S (fazla ayrıntı üzer)

Kendi kendime konuşuyorum, kendi kendimi dinliyorum.

Geri