Sabahlara kadar konuştuğunuz biri var mı?

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Yok. Ay benim gece uykum önemli. Bölemem. Bölmüşsem de baya baya aşığımdır. Sjkjsks

çok eskilerde kaldı sabahlara kadar oturmak konuşmak… artık oturduğum yerde uyuyom ben ya. yaşlandım….

Hayır yok. Biriyle sabaha kadar konuşma fikri bana hiç cazip görünmüyor.

Eskiden olsa romantik ve tatlış gelirdi de şuan öyle değil değiştim biraz evet.. günler bizim uyuyalım sevdiceğim..

Sabaha kadar oturuyorsam genelde 2-3 saatlik felsefe, ekoloji, edebiyat söyleşilerini dinliyorum. Arada durdurup bir süre de dinlediklerim üzerine kendim düşünür sonra devam ederim falan.

Sabaha kadar bana entelektüel birikimini ya da düş dünyasını anlatacak kadını buldum da ben konuşmadım sanki. Anca jartiyerinden, piercing'inden, vücudunun muhtelif yerlerine yaptırmayı düşündüğü dövmelerinden ya da ne bileyim, yatağındaki peluş ayısının yerine beni koyuyor oluşundan falan bahsediyorlar.

Zavallı ben.

hicbir sorumluluğum olmadığı için sabaha kadar konusmak sariyor sabah erken kalkma derdi yok filan yeni birileriyle tanismak hoş.

Ya ben kardeslerimle goruntulu konusurken, "sıkılıp çat diye kapama tusuna basan insanım , cekemem ,cekemezler ,s

Hatun saat 21:00 de iyi geceler yazıp uykuya dalıyor. Sabah 05:00 te uyanması gerekiyor.

Evet, lisedeyken cep partner denen boktan bir şey vardı… kafa nasıl kaldırıyormuş ya, sabah akşam 7/24 hahahah

whatsapp 04:50'de çevrim içi görünüyorsam sabahı etmişim demektir

Geri