BirDevrinSonu
Üye
Hoşgeldin aramıza
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adminler banka hesap numaramı vermiştim, gelen üye başına 4 tl yatıracaktınız. Bekliyorum.
Hoş geldin kardo.
Evim ve arabam var ama senin ucan evin ve araban varsa muhatap olurum :T:
Hosgeldin
Tabi ki uçuyorlar ! Hatta sadece onlar uçmuyor sahip olduğum daha bir çok uçan şey var.![]()
Aklin fikrin gibi yani :asd:
Neyse iyi birisin alingan degilsin belli hosgeldin :cici:
Evet öyle şeyler
O zaman muhatap oluyosun ?![]()
Şaka yapıyorum , teşekkür ederim.
Yılın açıklaması bu. Kamki alkışlıyorum seni hemde ayakta kjklşk
Olucaz olucaz kamki durumundan akrabayiz sen onun kayincosusun ben senin kayinconum harunabi hepimizin kucuk enistesi dilek yaangemiz berhat dayioglumuz bu denklemde uzaktan kuzeniz :asd: kisaca muhatabiz :asd:
Aşçı uşak denklemine dönmeden bu konuya açıklık getirelim bir an evvelÇevremi bildiğini bilmiyordum gerçi arada bilmediğim isimler de geçti ama
şu an annem bile çıkabilirsin ajhdkj
Sen profilime girdinde yasimami baktin ayyyy kesiciiimmm bileklerimi verevine az kaldi :asd: annen dilde iste koruyucu annen ne bilim manevi annen falanimdir en fazla :asd: Nixie kayincon bana kart demek istedi yasimdan oturu bi gelip mudahale edin![]()
Şimdi şöyle ben şu an senin profiline girdim![]()
Anne derken de yaşı falan hiç hesaba katmamıştım bilmiyordum çünkü .![]()
Yanii öyle bi şey yok![]()
Bunlar hep carpik akrabalik iliskilerinden oluyor fatkindasiniz dimi:asd:Kamki yaştan girmesek konuya belaltı olur benim için lhlhjbk
Bunlar hep carpik akrabalik iliskilerinden oluyor fatkindasiniz dimi:asd:
Hep Berhat'ın suçu.
Sende bir meleksin cnk geldin anne dedin bana :asd: zerre utanmadan kabak gibi geldin anne dediiiinnn oyyyy ben öleeemmm :asd: