S.a

Konu sahibi son olarak 3741 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adminler banka hesap numaramı vermiştim, gelen üye başına 4 tl yatıracaktınız. Bekliyorum.

Hoş geldin kardo.

Hoşgeldin Çağrı keyifli forumlar dilerim :tatlı:

Başta söylediğim gayet iyi bir ortam var lafını geri alıyor ve sinsi planlar yaparak ortamı 'gayet iyi' yapmaya başlıyorum.

Not:İronidir ha aman !

Evim ve arabam var ama senin ucan evin ve araban varsa muhatap olurum :T:
Hosgeldin

Evet öyle şeyler :D

O zaman muhatap oluyosun ? :D

Şaka yapıyorum , teşekkür ederim.

Olucaz olucaz kamki durumundan akrabayiz sen onun kayincosusun ben senin kayinconum harunabi hepimizin kucuk enistesi dilek yaangemiz berhat dayioglumuz bu denklemde uzaktan kuzeniz :asd: kisaca muhatabiz :asd:

Yılın açıklaması bu. Kamki alkışlıyorum seni hemde ayakta kjklşk

Ben bu yetenegimi suan pavilionun uzerinde harciyorum benim icin kucuk onun ixin buyuk bi insanlik utanci ama olsun kiyamam zamanla sever belki oda beni :asd:

Olucaz olucaz kamki durumundan akrabayiz sen onun kayincosusun ben senin kayinconum harunabi hepimizin kucuk enistesi dilek yaangemiz berhat dayioglumuz bu denklemde uzaktan kuzeniz :asd: kisaca muhatabiz :asd:

Aşçı uşak denklemine dönmeden bu konuya açıklık getirelim bir an evvel :D Çevremi bildiğini bilmiyordum gerçi arada bilmediğim isimler de geçti ama :D şu an annem bile çıkabilirsin ajhdkj

Aşçı uşak denklemine dönmeden bu konuya açıklık getirelim bir an evvel :D Çevremi bildiğini bilmiyordum gerçi arada bilmediğim isimler de geçti ama :D şu an annem bile çıkabilirsin ajhdkj

Sen profilime girdinde yasimami baktin ayyyy kesiciiimmm bileklerimi verevine az kaldi :asd: annen dilde iste koruyucu annen ne bilim manevi annen falanimdir en fazla :asd: Nixie kayincon bana kart demek istedi yasimdan oturu bi gelip mudahale edin :D

Sen profilime girdinde yasimami baktin ayyyy kesiciiimmm bileklerimi verevine az kaldi :asd: annen dilde iste koruyucu annen ne bilim manevi annen falanimdir en fazla :asd: Nixie kayincon bana kart demek istedi yasimdan oturu bi gelip mudahale edin :D

Şimdi şöyle ben şu an senin profiline girdim :D
Anne derken de yaşı falan hiç hesaba katmamıştım bilmiyordum çünkü . :D
Yanii öyle bi şey yok :D

Sende bir meleksin cnk geldin anne dedin bana :asd: zerre utanmadan kabak gibi geldin anne dediiiinnn oyyyy ben öleeemmm :asd:

Sen ona çok takılma amacım yaş falan değildi :D ki bilmiyodum yaşını zaten :D

Öyle komiklik şakalar diyeydi yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri