S.a insanlar ve ben

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mrb arkadaslar sitenizi nerden buldugumu sormayin cunku bende bilmiyorum eskiden buralar hep forumsaldi şimdi işe lelele sakine olmuş , neysem kendimden bahsedeyim biraz

Adim aziz yirmi7 yaşindayim seksiyim ve hiyar yemeyi severim

Buda hiyar

Tşkler , iyi günler

c2140eb3c6ab8a056c2254455871f631.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aleykum selam

Baniniz acildiktan sonra genel forum kurallarina umarim uyarsiniz.

Random bir avatar koydum, doğru duzgun avatar kullanin

Tesekkurler.

hiyar sevginizi cok belli etmissiniz hic birakmayacak gibi saglam tutmussunuz yeniden hos geldiniz

Hoş geldin canisi.
Bizde seni özlüyorduk.
Cok severimde.

bamyanızı da gösterseydiniz beyefendi ?

Özelden yazarsan belki :blush:

hiyar sevginizi cok belli etmissiniz hic birakmayacak gibi saglam tutmussunuz yeniden hos geldiniz

Hastayım aslında sevgiye ihtiyacım var biliyormusun , denize düşen hıyara sarılır misali oldu azcık

Hoşbuldum :cici:

Merhaba Aziz Bey, sizi beklerken bizim hıyarlar turşu olmuş :d

Aaaa şokzel , kapıştırak mı ? klasjdksad.

Ooo Aziz bey hoş geldiniz :p

Hoşbuldum örtmenim , Nasılsın :D

:teh:
Adam guclenip gelmiş goruyorsunuz.sjkh

jwekfjwef la sen nereye gittin , sen yine ortalardan kayboldun agubugu ksahdkjasd.

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar

Teşekkür ederim , çok naziksiniz :)

Hoş geldin canisi.
Bizde seni özlüyorduk.
Cok severimde.

Hoşbuldum canım.
Bende bir o kadar sizi özledim :)
Hiç bilmiyorum ki admin bey şeyapmış , bende daha güzelleri var eklerim birazdan :P
Ben daha çok lahmacun.

Şu nicki de hayvanıdişleyenadam diye okuyorum ilk bakışta. ne manaağ bilemiyorum.

Farklı şekillerde okunduğu oldu tabi , buda güzel bence :dancing:

A.s hoşgeldiniz,keyifli forumlar

Teşekkür ederim

Aleykum selam

Baniniz acildiktan sonra genel forum kurallarina umarim uyarsiniz.

Random bir avatar koydum, doğru duzgun avatar kullanin

Tesekkurler.

Fazla kurcalamak istemiyorum ama bir kaç şey yazmam gerek galiba bu konu hakkında.
Şimdi önceliklen ' lan ' gibi masum bir kelime için uyarı konu içinde mesaj alıntılayarak değil özel mesaj yoluyla üyeye birincil ağızdan bildirilir '' Kaldıki bunun uyarı alacak bir kelime olduğunu düşünmek için kenya yada zambiada yaşıyor olmak gerek buda ayrı bir konu tabi '' Akabinde yine bildiri olmadığı halde gelen anlamsız bir ban var , bu banlanan tarafı sinirlendirip ağzından şahsa kötü sözler olarak geri dönebilir ki öylede oldu '' bu yanlış bir davranış biçimi tabiki , ama iğneyi kendine çuvaldızıda başkasına batırmak gerekiyor ''

Sırf otoriteyi kurmak için nefsine ağır gelen durumlarda hemen admin cpden üye banlamaya devam edersen , üyeleri forumdan kaçırmaktan başka bir işe yaramayacaktır birebir uyarı her zaman daha etkili bir yöntem olmuştur , devamında gerekli işlem uygulanabilir.

Avatar için teşekkür ederim , arvişimi karıştırmam gerekiyor şimdi.

Nays günler.

Hıyar sizin tarlanızdan mı ?

Pazardan aldım 3 milyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri