S.a insanlar ve ben

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla kurcalamak istemiyorum ama bir kaç şey yazmam gerek galiba bu konu hakkında.
Şimdi önceliklen ' lan ' gibi masum bir kelime için uyarı konu içinde mesaj alıntılayarak değil özel mesaj yoluyla üyeye birincil ağızdan bildirilir '' Kaldıki bunun uyarı alacak bir kelime olduğunu düşünmek için kenya yada zambiada yaşıyor olmak gerek buda ayrı bir konu tabi '' Akabinde yine bildiri olmadığı halde gelen anlamsız bir ban var , bu banlanan tarafı sinirlendirip ağzından şahsa kötü sözler olarak geri dönebilir ki öylede oldu '' bu yanlış bir davranış biçimi tabiki , ama iğneyi kendine çuvaldızıda başkasına batırmak gerekiyor ''

Sırf otoriteyi kurmak için nefsine ağır gelen durumlarda hemen admin cpden üye banlamaya devam edersen , üyeleri forumdan kaçırmaktan başka bir işe yaramayacaktır birebir uyarı her zaman daha etkili bir yöntem olmuştur , devamında gerekli işlem uygulanabilir.

Avatar için teşekkür ederim , arvişimi karıştırmam gerekiyor şimdi.

Nays günler.

Pazardan aldım 3 milyon

Bize isimizi ogretmene gerek yok, kurallara uyarsan burada barinirsin saygi ve sevgi gorursun bizden. Forum platformu üzerinden tanisip hala gorustugumuz onlarca insan var. Bu forum gibi onlarca forum kurduk merak etme.

Herkulluk yapacam diye ikiligi diyaloga cevirme konuyu, seni tanimam etmem bir uye kazanmak icin uğraş veren insanlariz, genel nizami bozmayan herkesin basimizin ustunde yeri var.

Karsiliksiz emek veren vakit geciren faydali paylasimlar yapan birini neden uzaklastiralim. Tekrar hosgeldin.

Aman da amannn, hanimiş de hanimiş, yerim yerim (:

Hoş geldin canım benim.

Utandirmasana kız jfididid , hoşbuldum hanimefendiciğim bende yerim ama burda olmaz özelden yiycem :P

Bize isimizi ogretmene gerek yok, kurallara uyarsan burada barinirsin saygi ve sevgi gorursun bizden. Forum platformu üzerinden tanisip hala gorustugumuz onlarca insan var. Bu forum gibi onlarca forum kurduk merak etme.

Herkulluk yapacam diye ikiligi diyaloga cevirme konuyu, seni tanimam etmem bir uye kazanmak icin uğraş veren insanlariz, genel nizami bozmayan herkesin basimizin ustunde yeri var.

Karsiliksiz emek veren vakit geciren faydali paylasimlar yapan birini neden uzaklastiralim. Tekrar hosgeldin.

Benim takıldığım nokta forumu bakkal gibi yönetmeniz onun dışında pek problemim yok , kuralları mantık çerçevesi içinde uygulamaniz dileğiyle.

Sen böyle mahalle ağzıyla konuşmaya devam edersen konu hep bu çizgide ilerleyecek malesef , herküllük yapma gibi bir niyetim olmadi aslinda bugune kadar durum analizinde problem olmali sadece kendimi ifade etmeye yanlislar icin oneride bulunmaya geldim , bunu anlayabilmek için özeleştiri yapabilmek gerekiyor tabi.

Tekrardan hoşbuldum.

Forumsalın kıymetini bilemedik.hoş geldin bakıyorum boş gelmemişsin hıyarın anlamı seni banlayanlar için büyük olmalı

Normal hıyar kardeşim pazardan aldım tuzlayarak yiycem , sende gelsene

Avatarında ne vardı püff kaçırdım

Hdhsisjis :D atiyimmi ozelden

Böyle düztaban muhabbetler olduğunda üzülüyoruz. Yine de hoş geldin azizim.

Üzülmekte hayatın bi parçası biliyorsun , yinede hoşbuldum.

Adam hoş geldin kardeşim ..

Hoşbuldum Ağabey , çiğköfte yiyeceğimiz gun yakindir

Hoş geldin bay lahmacun sever:)

Teşekkür ederim efenim , kim sevmez ki :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri