Ediyorum cikar hadibirinci sayfada salakça olan ne ? sadece basit bir konu salakça oldunu düşünüyorsan burayı işgal etme o zaman.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ediyorum cikar hadibirinci sayfada salakça olan ne ? sadece basit bir konu salakça oldunu düşünüyorsan burayı işgal etme o zaman.
Ediyorum cikar hadi
Tamam dostum tamam cikiorum , k.bkma ama konu salakca onu digim yani k.bkmauğraşamam umrumda bile değilsin ..
Tamam dostum tamam cikiorum , k.bkma ama konu salakca onu digim yani k.bkma
umrumda değil dedim banane ama gerçektende ilginç bu kadar ruslara düşman olman :asd:
Bizim sokakta var bir tane evcillestirilmis
Tamam dostum tamam cikiorum , k.bkma ama konu salakca onu digim yani k.bkma
asıl böyle bir konu açmakla sen düşman olduğunu gösteriosun lanetolası erif böyle sorumu olur lan :asd: buldunda evlenmiosan ben döverim lan seni
Kirici oluosunhayırdır lan beni mi dövecen..konuyu çok uzatma kes artık senle mi uğraşacam lan
Kirici oluosun
Doverim derken saka yaptim be olm , en basindan beri makarasindayim muhappetin (: rus la evlenmessen kizarim hesabina soledimburada kırıcı olan bir tek ben miyim..adam gibi konuşacaksan eywallah ha yok başka türlü olacaksa o zaman başka..