Rus kız ile evlenilir mi?

Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
umrumda değil dedim banane ama gerçektende ilginç bu kadar ruslara düşman olman :asd:

asıl böyle bir konu açmakla sen düşman olduğunu gösteriosun lanetolası erif böyle sorumu olur lan :asd: buldunda evlenmiosan ben döverim lan seni

Hiç bu kadar garip insanı bir arada görmemiştim :d

Bakalim siz evlenilecek kisiler misiniz ? Ne sanıyorsunuz kendinizi zihniyeti bozuklar.

Bizim sokakta var bir tane evcillestirilmis

"evcilleştirilmiş" kelimesi çok talihsiz bir kelime olmuş bence
kimin ne kadar insan olduğuna kimse karar veremez

----------------------------------------------------------------------
dileyen rus ile dileyen roman ile dileyen arap ile dileyen eskimo ile bile evlenir
kimene ?

Yani pek evden disari çıkmıyor o manada dedim sayın Azze

Tamam dostum tamam cikiorum , k.bkma ama konu salakca onu digim yani k.bkma

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asıl böyle bir konu açmakla sen düşman olduğunu gösteriosun lanetolası erif böyle sorumu olur lan :asd: buldunda evlenmiosan ben döverim lan seni

hayırdır lan beni mi dövecen..konuyu çok uzatma kes artık senle mi uğraşacam lan

burada kırıcı olan bir tek ben miyim..adam gibi konuşacaksan eywallah ha yok başka türlü olacaksa o zaman başka..
Doverim derken saka yaptim be olm , en basindan beri makarasindayim muhappetin (: rus la evlenmessen kizarim hesabina soledim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türk kızlarından daha sadık oluyorlar evlendiklerinde

Bence evlen :) arkadaşların düşüncesine saygı duyarım ama bence yabancı birisi ile evlenmek ölüm değil ya.Türk kızlarımıza (gül gibilerdir) kötülemiyorum ama seviyosan evlenmende hiçbir sıkıntı yok bence :D yolun açık olsun :D

Geri