Rus kız ile evlenilir mi?

Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
Kuzenim önce Türk ile evlendi mutlu olamadı. Boşandı ve şimdi Rus kadın ile evli. Bir tane kızları var.

Rus seven arkadaşım da çok Rus ırkı kurusun diyen de. Herkesin özeli. Sevdikten ve istedikten sonra Rus da olur İtalyan da. :)

Hımm hertürlü gider ya fark etmez yani bende zaten ruslardan hoşlanıyorum. :p

Milliyete dayalı evlilik tercihi de oldukça sıradışı geliyor. Bu minvalde Ruslar iyidir yada kötüdür gibi bir sınıflama yapmak abesle iştigal bence. Kısaca açıklama yapmak gerekirse eğer, soyut ve somut anlamda anlaşabildiğiniz kişi evliliğinize göre uygun olan kişidir diyebilirim.

tabi biz hatunlar rus erkek fln alamiyoruz
siz alin
adalet ?

istersen evlenirsin bu konuda herkes özgürdür.erkek kadın ayrımı yok yane

2010 yılında rus sevgilimle evlenmeyi düşünüyorduk sonra kendi kendime ''la olm ne işim var benim allahın sibiryasında g*tüm donar benim orda'' diyerek kararımdan vazgeçtim :asd:

konuya yaklaşımın ilginçmiş..:hi: fakat türkiye de neden yaşamayı düşünmedin..bu arada imzandaki böcek ısırık attı.zehirli değildir umarım..:asd:

Kuzenim önce Türk ile evlendi mutlu olamadı. Boşandı ve şimdi Rus kadın ile evli. Bir tane kızları var.

Rus seven arkadaşım da çok Rus ırkı kurusun diyen de. Herkesin özeli. Sevdikten ve istedikten sonra Rus da olur İtalyan da. :)

rus daha ii..türkün egosundan geçilmiyor..:hö: bırak sevgili olmayı konuşulmuyor bile.. o derece egoistler

Milliyete dayalı evlilik tercihi de oldukça sıradışı geliyor. Bu minvalde Ruslar iyidir yada kötüdür gibi bir sınıflama yapmak abesle iştigal bence. Kısaca açıklama yapmak gerekirse eğer, soyut ve somut anlamda anlaşabildiğiniz kişi evliliğinize göre uygun olan kişidir diyebilirim.

ben türk kızından umudu kestim..artık kısmette olursa rus, ukrayna isterim .. olmazsa bekar gezerim:o1:

Eğitilen bir kedi olunca insanla karşılaştırılması da ilginç
Eğitimsiz asalette ne kadar tatmin edici acaba

Kediyi insanla karşılaştırdığıma dair düşüncenizde kararlı mısınız? Sunduğum bir fabl örneği.

No Pasaran' Alıntı:

Ve beklediğim yazı.

Sosyolojiye dayanan gerçekler ıskalanmadığında gibi bir ekleme yapmak gerekir. Ön yargılara o kadar düşman olduk ki, faydalarını ıskalıyoruz. Hepten zarar değil.

Davutoğlu’ndan sosyolojik öneri: Rus gelinler alın

Latif Doğan var rus bir kadınla evli. Üzülmeyin yani siz de bulabilirsiniz ajdbjanx

vallah kusura bakmayında dediginiz gibi degil
erkek rus alsa normal
kadin rus alsan dedikodu giybet

konuya yaklaşımın ilginçmiş..:hi: fakat türkiye de neden yaşamayı düşünmedin..bu arada imzandaki böcek ısırık attı.zehirli değildir umarım..:asd:

Ben düşündüm ama o istemedi
bu arada zehirsiz tarantula mı olur hiç :D

Sorunun sorulma sebebi bile art niyetli geldi bana. Neden evlenilmesin ? Rus kizlari uzayli mi ki evlenilmesin ? Bunun tek bir sebebi olabilir cunki iciniz pis, kusura bakmayin ama kedi ulasamadigi cigere pis mindar dermis. Mindarin burdaki es anlamlisi Natasa oluyor bilmem anlatabildim mi.

Böğürüyor

Aman evde kalın mundardır Rus kızları.:)
Elinizi sallasanız kız kaynıyor dört bir yanınız.:)

salak salak konular açmayın yeter yaw

Rus yada başka bir ırkla evliliği neden karıştırırlar ki. Şahsen kuzenimin eşi rus kökenliydi. Kadın müslüman oldu, ismini değiştirdi ve islamiyeti bizden iyi yaşıyordu ancak gel gör ki kuzende hayır yoktu. Kadıncağız evliliği o kadar toparlamak istedi ama olmayınca olmadı. O zaman Türk erkeği kötü mü oldu şimdi?

İnsanın geninde eğer evlenilecek bir karakter yoksa ırk önemli değildir.

Tanrı Rus'lara sormuş; "Benden istediğiniz bir şey var mı? Ama size verdiğimin iki katını komşularınıza vereceğim."

Rus cevap vermiş; "Tek gözümü çıkar."

Böyle riyakâr, böyle nankör milletten kız alınır mı sorarım?

Evlenilmez... Habeşistannın Sendata bölgesinden olmalı.. Ayrıca Pastafariyan dininin Fettuccine mezhebinin erişte tarikatından olmasına da dikkat edilmeli.. Aksi caiz değildir...

Böğürüyor

what?

Sorunun sorulma sebebi bile art niyetli geldi bana. Neden evlenilmesin ? Rus kizlari uzayli mi ki evlenilmesin ? Bunun tek bir sebebi olabilir cunki iciniz pis, kusura bakmayin ama kedi ulasamadigi cigere pis mindar dermis. Mindarin burdaki es anlamlisi Natasa oluyor bilmem anlatabildim mi.

art niyet yok sadece ölesine açılmış başlık..daha doğrusu fikirleri merak ettim

salak salak konular açmayın yeter yaw

Yazma o zaman!!!

Rus yada başka bir ırkla evliliği neden karıştırırlar ki. Şahsen kuzenimin eşi rus kökenliydi. Kadın müslüman oldu, ismini değiştirdi ve islamiyeti bizden iyi yaşıyordu ancak gel gör ki kuzende hayır yoktu. Kadıncağız evliliği o kadar toparlamak istedi ama olmayınca olmadı. O zaman Türk erkeği kötü mü oldu şimdi?

İnsanın geninde eğer evlenilecek bir karakter yoksa ırk önemli değildir.

haklısın ama ben genel bir tez yaptım..belkide şansım dönmüyordur kim bilir.

what?

art niyet yok sadece ölesine açılmış başlık..daha doğrusu fikirleri merak ettim

Yazma o zaman!!!

haklısın ama ben genel bir tez yaptım..belkide şansım dönmüyordur kim bilir.
Sanami sorcam yazarken ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kime sorup soracağın umrumda bile değil burda kötü bir amaç yokken senin böyle birşey yazman daha salakça bence
Kotu bi amacin yok ama 1.sayfaya gittim konu hala salakca , forumdan ciktim tekrar girdim konuyu gordum ve hala salakca

Kotu bi amacin yok ama 1.sayfaya gittim konu hala salakca , forumdan ciktim tekrar girdim konuyu gordum ve hala salakca

birinci sayfada salakça olan ne ? sadece basit bir konu salakça oldunu düşünüyorsan burayı işgal etme o zaman.

Geri