ÜSözlük Run

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Güzide şehrimize böyle müstesna birisi gelmiş ona hoş geldin diyelim dedik ama göremedik adeta köşe kapmaca oynuyoruz.Engin bilgisinden faydalanmak istiyoruz :D

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Güzide şehrimize böyle müstesna birisi gelmiş ona hoş geldin diyelim dedik ama göremedik adeta köşe kapmaca oynuyoruz.Engin bilgisinden faydalanmak istiyoruz :D
karşıdan çıkmıyor ki beğenmiyormuş pek bizim tarafı...

Hi! Her seyi bilen adam, ben geldim...

Ne yaptin sen oyle?, haftalardir gundemdesin...
Hasimlarim var, deyip durdun... Onlar tarafindan kusatilmaya mi alindin? Yoksa onlar vuracagina intihari mi sectin? Afsfs
Simdi ben "verilmis sadakam varmis" deyip sevinsem, cok mu ayip olur?
Sonucta sikayetci olan ben de olabilirdim... adsfs
Eglenceyi ve uyumu sevdigini soylemistin o yuzden isin girgirindayim. Lakin malum konuda belirtilen durum uzere yapilan yanlis var. O is olmadi, net. ve ben bunu tartismicam tabi...
Ne demistim, Isin girgirindayim... simdi sen olsaydin olayi oyle 1anlatirdin ki... " nasil da ortaligi yaktim ama"... diye gunlerce dalgasini yazar cizerdin. Hatta okuyup " adam yanlis ama anlatimi efsane " diyecegimiz noktaya getirirdin... ne yalan soyleyeyim, o tarz yorumlarini ariyor gozler...

@Larien bildirmeseydi sozluk'ume guncelleme yapildigini sanirim fark etmezdim hic...
Yazilanlari yuzumde kocaman 1tebessumle okuyuverdim.
Perde arkasindakileri ya da kullanicilar ile olan yazismalari eglenceli sekilde yorumlayisin ve bunu kasmadan yapisin gercekten de gulduruyordu.
simdi eski mesajlara denk geldikce tepki veriyorum ve sen bunu bilemeyecksin artik... adsfs

Uzaktan uzaga guzel 1frekansimiz vardi. ( Neyse ki fazla kaptirmamisim kendimi... yoksa ozel bilgi ifsasi ile kalici 1travmayla kalabilirdim ortada... adsfsgd -isin ciddiyeti ayri, mizahi ayri, evet... -)
Eglence icin girdigimiz forumda uyum icinde egleniyorduk gercektende...
"Run ne yazmis" diye girilen,
Gorunce illa bakilip, 1tepki verilip, gulunup gecilin, guzel gunler...
Simdi demir parmaliklar arasindasin...
Umarim yanlislar uzerinde farkindalik kazanir, telafisini yaparsin... amin... :d tovbekar run loading... adsfs

Arada ugrarim, demistin.
1dahaki sefere gelecegin sarki ne'olurdu meraki ile biraktin...
Bunu hic bilememek, uzdu... asfd

Roman havasi sever misin? Bilmiyorum. Buraya 1Roman havasi birakacaktm ama onu "Ne dinliyorsunuz?" Konusuna ekledigim icin burada paylasamicam...

simdi buraya Mastor tarzi ile 1sarki birakiyorum.
umarim dinlerken keyif alirsin...afsfs

Az1az da eglencelik olsun... Asfdf

*Daha once gelecektim ama nasip olmadi, parmakliklar ardinda iken sen yazmak varmis, ne yapalim... sozluk'ume yazdiklarin icin tesekkur ederim, bu etkilesimi birakmak mutlu etti beni. Zira kimse de kotu 1sey birakmak istemem... Yanlislardan dondugumuz, guzellikler icinde iyilikte kaldigimiz 1gelecek dilerim. Her sey gonlunce olsun. ✨️

Selam Run, iadeyi ziyarete geldim…
Mesajımı beğenmeyeceğini bile bile geldim… yine kendimi şizofren gibi hissedicem...

Burada uzun yıllardır beraberiz ve hiç muhabbetimiz olmamıştı ama ben tüm yeteneksizliğimle kendimi insan sarrafı olduğumu ilan edip hakkımda olumsuz düşüncelere varmıştım……
Şimdi tüm olumsuz düşüncelerim olumlu yönde değişti. herkesin hayatında run gibi dostu olması lazım..
karşısındaki kişinin problemlerini ciddiye alıp o ciddiyetle yaklaşıyor.. önemsiz görüp iki söz söyleyip durumu başından atmıyor.. gerçekten ilgileniyor. biraz acı konuşuyo… bi de arada yükseliyor ama olsun normal adanalı o çünkü…

Run benim kankam olsaydı şimdi chp’nin başına ben geçmiştim.. evet evet şu an kılıçdaroğlunu değil beni konuşuyordunuz.. böylesi büyük desteği var işte…
Bayram konusunu açtığıma hala şaşırıyor.. ama güzel konuydu skjs şaşırmakla haklı.. şey gibi oldu, ağlamaktan için dışına çıkarken en sevdiğin roman havası calmıştır. skjh

Her şey için teşekkür ederim Run.

Geri