Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
karşıdan çıkmıyor ki beğenmiyormuş pek bizim tarafı...Güzide şehrimize böyle müstesna birisi gelmiş ona hoş geldin diyelim dedik ama göremedik adeta köşe kapmaca oynuyoruz.Engin bilgisinden faydalanmak istiyoruz![]()
Şam'da sürgün gibi orası. Birleşmiş milletler transit geçiş noktası. Böyle beyefendi birine yakıştıramadımkarşıdan çıkmıyor ki beğenmiyormuş pek bizim tarafı...
Organ mafyasının eline geçmesin..bugün de satışa geldik... kimlerle buluştuğu meçhul....
yarına söz aldık bakalım, herkes onu bekliyormuş....need bile...
alacaklı çıkarlar durduk yere adamlar.......Organ mafyasının eline geçmesin..
Valla arayıp seni "gel al şunu üstüne para verelim" bile derler ,😂alacaklı çıkarlar durduk yere adamlar.......
jashdjhasdhjshhfd derler.... zerre şüphem yok kedom.....Valla arayıp seni "gel al şunu üstüne para verelim" bile derler ,😂
Fazla şımartmasak mı? 😁Sen yine erken anlamışsın Kürt kedisi.. benim yedi yılımı aldı anlamak… ne sinir oluyordum ya… şimdi biri bir şey desin bakim……
(Run candır)Fazla şımartmasak mı? 😁
Kesinlikle..... Ama şımarık hali hiç çekilmiyor benden söylemesi 😂(Run candır)
Şımartan tarafını gördüm…….Kesinlikle..... Ama şımarık hali hiç çekilmiyor benden söylemesi 😂
Benim sözlüğüme "dengesiz, hiç komik değil ama mecbur gülüyoruz ha bı de gölgesiyle kavga eder " yazmış bu nasıl şımartılmak ? 🤦🏻🤣🤣Şımartan tarafını gördüm…….
Ben de şey yazıcam sözlüğüne “sohbet kedisi” skj iltifat diyince de ben….Benim sözlüğüme "dengesiz, hiç komik değil ama mecbur gülüyoruz ha bı de gölgesiyle kavga eder " yazmış bu nasıl şımartılmak ? 🤦🏻🤣🤣