A
Adem
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Sarayburnu bu konuda çok iyi geliyor bana. Gülhane parkından etrafı izlemek ayrı bir ayrıcalık tabii..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok canım benim est. Moralsizken ben de önce bi güzel ağlar, sonra uyurum da. Ondan hfjfjhfUyurum... deniz meniz hiç gözümde yok her gün göre göre bıktım......
@angie nin yaptığı alkış, iyi bk yiyorsun alkışı gibi geldi....
Bilgilendirme için teşekkürler, not aldım canım.Uyurum... deniz meniz hiç gözümde yok her gün göre göre bıktım......
@angie nin yaptığı alkış, iyi bk yiyorsun alkışı gibi geldi....
İyi hissettiriyor ama sonrasında baya...Yok canım benim est. Moralsizken ben de önce bi güzel ağlar, sonra uyurum da. Ondan hfjfjhf
Evet ağlayınca rahatlıyorum. Hatta bazen sırf ağlamak için sebep üretiyorum. Ağlamak psikolojik rahatlama sağlıyor. Yaşamayan anlayamaz. Hfhfhdhdİyi hissettiriyor ama sonrasında baya...
Kesinlikle öyle ama sen yine de mutluluktan ağla hep... saat buçuk olmuş yuh ben kaçar sen de cik geç oldu gidelim bosver...Evet ağlayınca rahatlıyorum. Hatta bazen sırf ağlamak için sebep üretiyorum. Ağlamak psikolojik rahatlama sağlıyor. Yaşamayan anlayamaz. Hfhfhdhd