Rotring Kalemin Moda Olduğu Yıllar

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4723 gün önce görüldü
Üniversitede bir kız arkadaşım bana kalemini vermişti. Kız arkadaşım dediğim baya yürüdüğüm kızdı. Hatta yürümek değil, koşmak daha doğru bir kelime.
Neyse, konu kızın kalemi. Bej rengi bir rotring kalem. İki yıl boyunca o kalemi kokladım. Şimdi saçma gelecek ama kalemin ilginç bir özelliği vardı. Rotring bildiğin kızın kullandığı parfüm kokuyordu. Bunu kime söylediysem saçmaladığımı ya da kafayı yediğimi düşündü ama gerçekten kalem parfüm kokuyordu ve iki yıl boyunca o koku gitmedi. Kalemi asla birisinin tutmasına izin vermiyordum ve asla yanımdan ayırmıyordum.
images

Arifcim.
Sac jölesi hakkinda da bir hikayen var mi?
Lise bir.
O zamana kadar hiç jöle kullanmamışım. karşı binada bir kıza yürüyorum. yürüyorum dediğim daha yürümeye başlamadım. hedefi belirleyip sınıfta plan program yapıyoruz. sınıftan bir arkadaşım yarın senin için okula jöle getireceğim dedi. ertesi gün o kızla ortak dersimiz var, iki sınıf birleşiyor. tabi birleşme dersinden önce teneffüste kiloluk jöle kutusunu yanıma getirdi, başladı saçlarımı yapmaya.

Sonuç: Kralı Gelse videosundaki Alişan , anı olarak hala fotoğrafı saklarım, sana bir ara özelden Alişan olduğum dönemi atayım :(

Hâlâ kullanıyorummmm

en güzel yıllarımızın en güzel kalemleriydi kendileri

4 liradan 7,5 liraya yükseldiğinde ne biçim pahalanmış diyodum
şimdi hiçbir şeyin fiyatını takip edemiyorum

Scrikss ve Rotring. Muazzam kalemlerdi. Lise/üniversite hayatım boyunca kullandım.

Şimdi klavye modelleri daha önemli artık.

0.7 uç kullanılır, 0.5 kullanan gerçek rotringci değildir nfjf

Son düzenleme:
O yıllar…
Rotring’in kral, Faber’in vezir olduğu dönemler.
Kalem kutusunu açarken çıkan klik sesi bile özgüven verirdi.

Şimdi 200 TL’ye kahve alıyoruz, o zaman 5-10 TL’ye tüm sınıfın saygısını alırdık.

Ulan kalemin bile statü göstergesi olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Vay aw

Geri