Rotring Kalemin Moda Olduğu Yıllar

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4722 gün önce görüldü
Benim öğrencilik hayatımın ilk dönemlerine denk gelen yıllar.
En pahalı kalemin rotring olduğu dönemler.

fakirdik alamadık, şu yere düşse iki parçaya bölünen pis sarı uçlu kalemlerden kullanabildik.

Ah ulen. Abim rotring'lerime çökerdi, kavgalar ederdik. Özledim şimdi.
Ben kalem sapığı olduğumdan, rotring'lerim hala var ama o eski rotring'lerin tadı başkaydı beh.

yürütülen kalem diyebiliriz
fazla kullandık 0.5 ucuyla beraber

0.7 olanı favorimdi, faber ile yarışırdı :p

Halen moda, Rotring veya şişko Faber Castell dışında kullanmam, kepek yapıyor.​

pahalı diye bir kere aldın mı bi daha alamazdın ;d
Bir kaç arkadaşım sürekli ceketinin veya gömleğinin cebinde taşırdı bu kalemleri. Çünkü kalemlikte bırakılan her kalemin bir daha bulunamama ihtimali vardı. Özellikle bazıları aşırıp sadece evde veya dershane de falan kullanırdı, kendinden de yürüten olmasın diye :D ah çocukluk ya

Üniversitede bir kız arkadaşım bana kalemini vermişti. Kız arkadaşım dediğim baya yürüdüğüm kızdı. Hatta yürümek değil, koşmak daha doğru bir kelime.
Neyse, konu kızın kalemi. Bej rengi bir rotring kalem. İki yıl boyunca o kalemi kokladım. Şimdi saçma gelecek ama kalemin ilginç bir özelliği vardı. Rotring bildiğin kızın kullandığı parfüm kokuyordu. Bunu kime söylediysem saçmaladığımı ya da kafayı yediğimi düşündü ama gerçekten kalem parfüm kokuyordu ve iki yıl boyunca o koku gitmedi. Kalemi asla birisinin tutmasına izin vermiyordum ve asla yanımdan ayırmıyordum.

Son düzenleme:
6. sınıfta aldığım ince hatlı olanının 0,5 uçlusunu uzun süre kullandım. kaybettiğim için kalın hatlı modele geçiş yaptım, inceler raftan kalkmıştı. şimdi ise 1 tane bozuk bir tanede sağlamına sahibim. ağzında uç kırığı kaldı ne yaptıysam çıkmadı.

Üniversite bir kız arkadaşım bana kalemini vermişti. Kız arkadaşım dediğim baya yürüdüğüm kızdı. Hatta yürümek değil, koşmak daha doğru bir kelime.
Neyse, konu kızın kalemi. Bej rengi bir rotring kalem. İki yıl boyunca o kalemi kokladım. Şimdi saçma gelecek ama kalemin ilginç bir özelliği vardı. Rotring bildiğin kızın kullandığı parfüm kokuyordu. Bunu kime söylediysem saçmaladığımı ya da kafayı yediğimi düşündü ama gerçekten kalem parfüm kokuyordu ve iki yıl boyunca o koku gitmedi. Kalemi asla birisinin tutmasına izin vermiyordum ve asla yanımdan ayırmıyordum.
Arifcim.
Sac jölesi hakkinda da bir hikayen var mi?

Geri