Çok bekledim ama açan olmadı 😒
Bu şekilde olsun istemezdim 😌
Üzgün değilim 😝
Bu şekilde olsun istemezdim 😌
Üzgün değilim 😝
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet ya iyi tanımışsın nedense ciddi olmak gerekiyordu sanki o zamanlar. Teşekkür ederim güzel yorumun içinTanımıyorum
Şaka şaka cjncnnc
2014’lerde daha ciddi, resmi, mesafeli bir mizacı vardı. Şimdi ise neşeli, eğlenceli, yer yer komik kfkfkf
İyiyim, daha iyi olacam teşekkür ederimBuraya geldiginden bu yana ara ara sohbet ettik saygisini hiç bozmadı.
Zor süreçlerden geçti ve şuan daha ferah ruhu sanırım.
Herkes için dilemem fakat rukinin mutlu olmasını ve huzurla yaşamasını temenni ediyorum 🌸
Eğlenceli ve iyi bir arkadaş egosuzda zaten )
Yüz yüze olmadığımız bi yerde böyle hissettirebilmek çok sevindirici. Teşekkürler.Öyle çok yorum yapacak kadar tanımıyorum ama art niyetli olmayan iyi bir kalbi var bunu hissediyorum.
Biraz takıntılı olduğum doğrudur. Eleştirilere de açık gibi görünsem de kapalıyım sanırım. Doğru tespit. EyvallahBi savunma mekanizması var; durduramıyor. İyi bir yorum/eleştiri aldığında dahi bi “ama”sı hep oluyor. Yapmamalı bence. Şayet pek bir yorucu olur böylesi. Eyvallah demek gerekir bazen. Rape devam @RooKiE
Sonra bida yanağımı uzatmadım kimseye zaten 😁ilk kez benim tarafımdan öpülmüş olan üyedir.................