ÜSözlük RooKiE

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Çok bekledim ama açan olmadı 😒
Bu şekilde olsun istemezdim 😌
Üzgün değilim 😝

Tanımıyorum
Şaka şaka cjncnnc
2014’lerde daha ciddi, resmi, mesafeli bir mizacı vardı. Şimdi ise neşeli, eğlenceli, yer yer komik kfkfkf

Buraya geldiginden bu yana ara ara sohbet ettik saygisini hiç bozmadı.
Zor süreçlerden geçti ve şuan daha ferah ruhu sanırım.
Herkes için dilemem fakat rukinin mutlu olmasını ve huzurla yaşamasını temenni ediyorum 🌸

Eğlenceli ve iyi bir arkadaş egosuzda zaten )

Öyle çok yorum yapacak kadar tanımıyorum ama art niyetli olmayan iyi bir kalbi var bunu hissediyorum.

Bi savunma mekanizması var; durduramıyor. İyi bir yorum/eleştiri aldığında dahi bi “ama”sı hep oluyor. Yapmamalı bence. Şayet pek bir yorucu olur böylesi. Eyvallah demek gerekir bazen. Rape devam @RooKiE

Tanımıyorum
Şaka şaka cjncnnc
2014’lerde daha ciddi, resmi, mesafeli bir mizacı vardı. Şimdi ise neşeli, eğlenceli, yer yer komik kfkfkf
Evet ya iyi tanımışsın nedense ciddi olmak gerekiyordu sanki o zamanlar. Teşekkür ederim güzel yorumun için :)

Buraya geldiginden bu yana ara ara sohbet ettik saygisini hiç bozmadı.
Zor süreçlerden geçti ve şuan daha ferah ruhu sanırım.
Herkes için dilemem fakat rukinin mutlu olmasını ve huzurla yaşamasını temenni ediyorum 🌸

Eğlenceli ve iyi bir arkadaş egosuzda zaten )
İyiyim, daha iyi olacam teşekkür ederim :)
Çok çok teşekkürler çok içten dileğin için. Senin için de aynı şekilde umarım.
İyiki varsın

Öyle çok yorum yapacak kadar tanımıyorum ama art niyetli olmayan iyi bir kalbi var bunu hissediyorum.
Yüz yüze olmadığımız bi yerde böyle hissettirebilmek çok sevindirici. Teşekkürler.

Bi savunma mekanizması var; durduramıyor. İyi bir yorum/eleştiri aldığında dahi bi “ama”sı hep oluyor. Yapmamalı bence. Şayet pek bir yorucu olur böylesi. Eyvallah demek gerekir bazen. Rape devam @RooKiE
Biraz takıntılı olduğum doğrudur. Eleştirilere de açık gibi görünsem de kapalıyım sanırım. Doğru tespit. Eyvallah :)
Rap'e devam, Rap'te susmak son noktadır!

Veda yorumunu görünce şaşırdım ancak geçici bir durum olduğunu tahmin ediyorum.

Rap müzik çalışmalarını özleyeceğiz, kafanı topladığında gel lütfen.

• Beğen
Tepkiler: ne
Burda online olduğunda zor bir süreçteydi ve o süreç sonlandi.

Onun ardından bir boşluğa düşmüş olabilir yaşam gayesi anlaminda.
Bu duygusal tepkisini de buna bağlıyorum.

İnşallah dönersin rukiie

Forumlarla tanıştığımdan beri neredeyse hep aynı platformda olduk. Sınırlı diyaloğumuz olsa da denk geldikçe yazdıklarını okur ve takip ederdim. Gitmesine üzüldüm açıkçası. Umarım vermiş olduğu bu duygusal karardan vazgeçip en kısa zamanda aramıza geri döner.

Gitmiş mi?

Dönüp dolaşıp gelir yine.

(Döndüğünde bi laykını alırım.p)

Geri