Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Angiş eskidi bu laf ne aklımdakiyle yaşar nede yanımdakiyle ölürümBir an bizim Arda sandım…
Aklındakiyle yaşar, yanındakiyle ölürsün Yabaniciğim…
Arda icin lafım zaten skljskAngiş eskidi bu laf ne aklımdakiyle yaşar nede yanımdakiyle ölürüm
Forumda konusunu da açtım ve kimlik yaşı önemli değildir. Önemli olan biyolojik yaşınızdır ve sağlıklı yaşam sürerseniz, biyolojik yaşınız, kimlik yaşınızın çok altında kalır. Genetik avantaj da önemli ancak sağlıklı bir yaşam sürmek suretiyle de mümkündür.
Bir ara Ronaldo'nun biyolojik yaşı, kimlik yaşının çok altında çıkmıştı.
![]()
Biyolojik yaş
İnsanın biyolojik yaşı ile kimlik yaşı aynı değildir ve yaşam kalitenizi belirleyen ise biyolojik yaşınızdır. Genç yaşta olan bir kişinin, biyolojik yaşı ileri olabileceği gibi tam tersi yaşı büyük bir insanın biyolojik yaşı çok daha küçük çıkabilir. İnsanların sağlıklı yaş almasını sağlayan en...www.ircforumlari.com.tr
Biyolojik yaşım benim de aşağıda çok şükür.Senin biyolojik yaşın Kemal Kılıçdaroğlu