Ronaldo 38 Arda ise 36 yaşında

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir an bizim Arda sandım…
Aklındakiyle yaşar, yanındakiyle ölürsün Yabaniciğim…

Aw Portekizli bi adamın ne derdi olabilir ki? En fazla güney Amerika’da neden sadece Brezilya’yı Portekizce konuşturabildik olur. Yanındaki adam dolandırıldığına mı yansın, Türkiye’de yaşadığına mı yansın

Forumda konusunu da açtım ve kimlik yaşı önemli değildir. Önemli olan biyolojik yaşınızdır ve sağlıklı yaşam sürerseniz, biyolojik yaşınız, kimlik yaşınızın çok altında kalır. Genetik avantaj da önemli ancak sağlıklı bir yaşam sürmek suretiyle de mümkündür.

Bir ara Ronaldo'nun biyolojik yaşı, kimlik yaşının çok altında çıkmıştı.

Forumda konusunu da açtım ve kimlik yaşı önemli değildir. Önemli olan biyolojik yaşınızdır ve sağlıklı yaşam sürerseniz, biyolojik yaşınız, kimlik yaşınızın çok altında kalır. Genetik avantaj da önemli ancak sağlıklı bir yaşam sürmek suretiyle de mümkündür.

Bir ara Ronaldo'nun biyolojik yaşı, kimlik yaşının çok altında çıkmıştı.

Senin biyolojik yaşın Kemal Kılıçdaroğlu

Ronaldoyu herhangi bir futbolcu ile kıyaslamak abes.
Futbol yeteneği açısından değil; hayatına dahil ettiği spor dalları ve beslenme kalitesi açısından.
Genetiği ne kadar iyi olursa olsun, o fit vücut için emek vermeniz,acı çekmeniz lazım. Öyle sadece koşmakla, vasat ağırlık taşımakla olacak iş de değil. Kötü bir genetiğe sahip olmak kader de değil (fit ve estetik vücut icin) elbette iyiyse avantaj fakat kötü bir genetiği olup ronaldoyu sollayacak kadar harikulade vücuda sahip kişiler tanıyorum. Ronaldonun iyi mi genetiği onu da bilmiyorum gerçi. Genetiği iyi olan 2x çalışırsa kötü olan 4x çalışır ve nihayetinde amaca ulaşılır.
İşin özü gerekirse acı çekercesine emek vermek.Eşek gibi calisiyor Ronaldo Arda kadar gece hayatı ya da yan gelip yatma durumu yoktur diye düşünüyorum. Siz sağlıklı ve estetik duran ınsanlarin emeksiz, rahat rahat yaşadığını mi zannediyorsunuz? mini mini terazilerle yediklerini içtiklerini tartan bile var. Duygusal açlığı olanlar her insanın yemek yemek için yaşadığını falan zannediyor ama değil.

Geri