Romantik'misiniz ?

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü

Romantik'misiniz ?

• Evet

Kullanılan: 13 33.3%
  • Hayır

Kullanılan: 10 25.6%
  • Bazen

Kullanılan: 13 33.3%
  • Diger

Kullanılan: 3 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    39
yav hiç değilim bide sıkılırım :D evlenme teklifi etmek isteyen bi çocuk bana sürpriz hazırlamış işyerimde ve bunun haberi bana geldi işe gittim çocuk öyle romantik şeyler yapmış anlatamam çıktı karşıma başak dedi höh ertan yaa evlenme teklif etmicenmi ne uzatıyon olmaz dedim :D:D çocuk öküzmü bu demiş arkamdan :zuha: sevmiyorum abartılı şeyleri benimle evlensene desin benle midye dolma yerken ok derim :zuha:

Benim eski sevgilim de küçük küçük kartlara aşk sözcükleri yazıp evin çeşitli yerlerine koyardı :)

Benim eski sevgilim de küçük küçük kartlara aşk sözcükleri yazıp evin çeşitli yerlerine koyardı :)

Al buyur içim sıkılır arkadaşım ağzınla söylesene derim :D:D hatta sık söylüyorsa sen sussana derim :D benim sevgilim kaba olucak :D

duygu ve çoşkunluğun önem kazandığı bu akımda akıl ve mantık bu ögelerin gölgesinde kalır. esas olarak klasisizme tepki olarak doğmuştur romantika mesela ben çok orjinal ormantiğim

Kesinlikle hayir, hic alakam yoktur :p

Alakam yok direkt odunum ben.
Kendimi romantik olarak düşünemiyorum nedense.:p

Bildiğin Odun'um desem yeridir :)
Sevmem romantik olmayı.
Neysem o olmayı tercih ederim.

Eşine az rastlanır türden bir odunum, ama yeri gelir ayaklarını yerden keserim hatunun. Ummadığı anda (H)

Kadın cinsinin odunuyum ben herhalde. :D Aslında kalbim romantik ama dışa vurmada sorunluyum. :kiki:

Romantiklik bence yapmacıklık demek ben yapmacıklığı sevmem.
Birlikte saçmalamak daha eglenceli ve şirin...:D

Bazen, çoğunlukla odun takılırım ben.

Geri