Romantik'misiniz ?

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü

Romantik'misiniz ?

• Evet

Kullanılan: 13 33.3%
  • Hayır

Kullanılan: 10 25.6%
  • Bazen

Kullanılan: 13 33.3%
  • Diger

Kullanılan: 3 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    39
malesef :gtr: gülesim geliyo cidddiyeti bozuyorum :dyg:degilim uleeeeeyn !

seni aldı yandı :D normalde erkeklerin odunluğundan şikayet ediliri ama seninki senden şikayetce olacak ya da o da odun olur iki kalas bulursunuz birbirinizi:D

kızz ben kalas degilim ki :D sadece bana yapmacık geliyo bölee gözler buluşlur,susulur işte ben o an gülerim :zuha::zuha:
:hih:bana kalas dedi yaa

oy kıyamam tamam :cici:

Ben 1 erkekte olması gereken kadar romantizmi, melankoliyi taşıdığımı düşünüyorum....

Gözlerim Kalbimde Atar Benim...

Bakamazlarr :hih:

oy abim can abimm :cici: ablacım sen de azcık duygusala bağla iromantik neyim ol :kiki: selam söyle abişkoya:srl:

Yok balım ben daha iyisini yaptım onuda kendime benzettim iki odun geçinip gidiyoruz :D :D A's cnm söylerim tabi sevinecektir eminim.

Odun, Kalas, Yontma taşa kadar gider romantikliğim ;)

yav hiç değilim bide sıkılırım :D evlenme teklifi etmek isteyen bi çocuk bana sürpriz hazırlamış işyerimde ve bunun haberi bana geldi işe gittim çocuk öyle romantik şeyler yapmış anlatamam çıktı karşıma başak dedi höh ertan yaa evlenme teklif etmicenmi ne uzatıyon olmaz dedim :D:D çocuk öküzmü bu demiş arkamdan :zuha: sevmiyorum abartılı şeyleri benimle evlensene desin benle midye dolma yerken ok derim :zuha:

Geri