R'leri Söyleyememek

Konu sahibi son olarak 186 gün önce görüldü

çok hoş yaa ^^. bi arkadaşım bi keresinde şarkı söylüyodu.. söyledi söyledi durdu sonra. ya avkadaş bunda da ne çok v vavmış yaaağ dedi hohohoho üç saat sarıldım ona :p
Gece gece güldürdün. Ne r'miş avkadaş. :kiki:

Senin için özel konser vereceğim sana bir bir birilerine bakar bakar dururumu söyleyeceğim. :dusun:
Haklısın genellikle bende çoğu insandan hep aynı tepkiyi alıyorum. R'leri söylemediğimi fark ettikleri anda yüzlerinde bir gülümseme beliriyor. :o

Gece gece güldürdün. Ne r'miş avkadaş. :kiki:

hohoho ^^ yani tekrar belirteyim. çok çok şanslısınız. yani arkadaşım bazen kızıyo diğer insanlara onlar da r'leri söylemeyince dalga geçiyorlar diye ama yani kesinlikle çok tatlı oluyorsunuz. ^^

Konser kısmını iki kere tekrarlatmışsın bana tamam sözüm söz. :D
Şuan felaket gaza geldim. Hiç bu kadar sevinmemiştim R'leri söyleyemediğime. Sağolasın Remus iyi motive ediyorsun. :)

Konser kısmını iki kere tekrarlatmışsın bana tamam sözüm söz. :D
Şuan felaket gaza geldim. Hiç bu kadar sevinmemiştim R'leri söyleyemediğime. Sağolasın @Remus iyi motive ediyorsun. :)

hohoh valla kafam güzel nerelere basıyosam artık alıntı yaparken :p

maalesef söyleyemiyorum herşey tamamda her ay bana 10 liralık kontor demek çok acı 10 lila liya liva lina :/ annem alıyor artık gerçi bu yüzden

Bana göre, Allah'ın verdiği tatlılıklardan bir tanesi. Gamzeli insanlar gibi, R harfini söyleyemeyen ya da peltek konuşan insanlara hep sempati beslemişimdir.

Ben de söyleyemiyordum ufakken, sırf bu yüzden haftalarca cüz'ün ilk sayfasını geçememiştim.

Alfabede 'R' yi yok edip, yerine 'V' yi kullanan şirin, sempatik insanlardır..

Okuldaki hocamın anladık R'leri söylemiyorsun da yazarken de mi yutuyorsun demesi ile dünyamı sarsan durum. :(

Terminalden Rize'ye bilet ayırtmadıkça sıkıntı olacak bir eksiklik olmasa gerek ..

benim sınıfta bi arkadaş vardı onun özürleri komedi yaa :D
selim'e sevim diyordu :O

İsmimi her seferinde farklı telaffuz eden bir arkadaşım var, nasıl da severim. :p

O kişilerden biride ben oluyorum ama çok tatlı oluyorum lan :p

bendede corba kelimesinde mevcut bu durum. hep coba derim. cocukken daha fazaydi ama ortho ya gidince duzeldi zor bi durum bence

Orta okuldayken başıma gelen hadise.
Israrla ismimi sormaları... :pat:

Sempati kazandırdığı gerçeği vardır.Aziz Yıldırım hariç.

Nam-ı Diğer R katilleridir. Sempatik ve sevimli olurlar. Aziz Yıldırım dahil.

Böyle bir konu vardı sanki. :dusun:

Çok güzel 'Reşat' derim, ama 'Röpteşambır' derken sondaki 'r' çok keskin çıkmaz dilimden, çoğu kişi ilk başta anlamıyor 'r' özürlü olduğumu.

Bendeki 'r' özürlülüğü 'r' harfinin kelimedeki yerine bağlı :icon_wink:

Keşke tek özürlülüğün r leri söyleyememek olsa

Geri