R'leri Söyleyememek

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Bknz: Beyaz.
Misal ben.
R harfini söyleyemiyorum ne yazık ki.
Etrafımdan bu konu ile alakalı her zaman önemli tepkiler aldım, herkes sevimli ve sempatik buluyor ama bana kalsa ben R harfini söylemek isterdim. :cici:

R özürlü olmak bir ayrıcalıktır.

Küçükken ben de belirgin bi şekilde söyleyemezdim ama şimdilerde o kadar hissedilmiyor.
Bu yüzdendir ki Aziz Yıldırım'ı hiç sevmememe rağmen Fenev denmesine sinir olmam.
Bu bi özür arkadaşlar.
Ne kadar zorlatırsanız zorlatın o kahrolasıca harf çıkmıyor işte.

Deşifre etmeye gerek yok Dila hanım ;p

Allah vergisi..
Bende bi zamanlar bu hususu cok kafama takıyordum..
Lakin , zamanın insanları olgunlaştırması gibi , bu tip ideolojilerede insan alışıyo..
Ondan başka , çareside yok zaten..
Anlatılmaz , yaşamak gerek :)

Azizcaazımmm söyleyemiyor; ama ona yakışıyor. :blush:
Sempatik oluyorlar.

Çok güzel 'Reşat' derim, ama 'Röpteşambır' derken sondaki 'r' çok keskin çıkmaz dilimden, çoğu kişi ilk başta anlamıyor 'r' özürlü olduğumu.

Bendeki 'r' özürlülüğü 'r' harfinin kelimedeki yerine bağlı :icon_wink:

Çok güzel 'Reşat' derim, ama 'Röpteşambır' derken sondaki 'r' çok keskin çıkmaz dilimden, çoğu kişi ilk başta anlamıyor 'r' özürlü olduğumu.

Bendeki 'r' özürlülüğü 'r' harfinin kelimedeki yerine bağlı :icon_wink:

Boş ver babaya röpteşambır da deme . Ben 23 yaşındayım bugüne kadar bi muhabette geçmedi ,kullanmadım :D

İçimden röpteşambır dedim ve ben bile kendime güldüm. :D
O ne sevimli bir söyleyiştir öyle öhö.

Çocukken doğrusunu öğretmek lazım :dusun:
Sonra kabak Türkçeci'lerin başına patlıyor.

Dünyanın en sempatik insanlarıdır benim gözümde "r"'leri söyliyemiyenler. inanılmaz hoşuma giderler. ve benden bir tavsiye hemen fransızca derslerine başlasalar iyi ederler. hohoho. fransızca çok yakışır onlara.

r yi söyleyemesin ya öylesi daha tatlı oluyor tam tipimm :D

Teşekkür ederim bu güzel düşünleri direk üzerime alıyorum Remus. İşim nedeni ile Fransızca öğreniyorum desene çok şanslıyım. :kiki:

Teşekkür ederim bu güzel düşünleri direk üzerime alıyorum @Remus. İşim nedeni ile Fransızca öğreniyorum desene çok şanslıyım. :kiki:

valla çok yakışır o zaman sana fransızca ^^ çok şanslısın gerçekten.. ben de bazen konuşuvken falan söylemiyovum bilevek.. çok eğlenceli oluyov. çok şanslısınız ^^

valla çok yakışır o zaman sana fransızca ^^ çok şanslısın gerçekten.. ben de bazen konuşuvken falan söylemiyovum bilevek.. çok eğlenceli oluyov. çok şanslısınız ^^
Soyadımı söylerken zorlanmasam bende senin gibi düşünebilirdim. Nedense bazen insanlar R'leri söyleyemeyen insanları anlamakta zorlanıyorlar.
O değilde geçen gün Fransızca dersinde bir kelimeyi söyleyemedim hocam kahkaha attı. :D

Soyadımı söylerken zorlanmasam bende senin gibi düşünebilirdim. Nedense bazen insanlar R'leri söyleyemeyen insanları anlamakta zorlanıyorlar.
O değilde geçen gün Fransızca dersinde bir kelimeyi söyleyemedim hocam kahkaha attı. :D

ya ben inan gerçekten bayılıyorum r'leri söyliyemiyenlere. yani sizde +54632 cazibe var fazladan.. ^^ benim erkek arkadaşlarımdan var da bir tane çocuk ağzım açık dinliyorum valla onu.

ya ben inan gerçekten bayılıyorum r'leri söyliyemiyenlere. yani sizde +54632 cazibe var fazladan.. ^^ benim erkek arkadaşlarımdan var da bir tane çocuk ağzım açık dinliyorum valla onu.
Senin için özel konser vereceğim sana bir bir birilerine bakar bakar dururumu söyleyeceğim. :dusun:
Haklısın genellikle bende çoğu insandan hep aynı tepkiyi alıyorum. R'leri söylemediğimi fark ettikleri anda yüzlerinde bir gülümseme beliriyor. :o

Senin için özel konser vereceğim sana bir bir birilerine bakar bakar dururumu söyleyeceğim. :dusun:
Haklısın genellikle bende çoğu insandan hep aynı tepkiyi alıyorum. R'leri söylemediğimi fark ettikleri anda yüzlerinde bir gülümseme beliriyor. :o

çok hoş yaa ^^. bi arkadaşım bi keresinde şarkı söylüyodu.. söyledi söyledi durdu sonra. ya avkadaş bunda da ne çok v vavmış yaaağ dedi hohohoho üç saat sarıldım ona :p

Geri