Ritm-Siz !

Konu sahibi son olarak 186 gün önce görüldü
Yazınca cok etkili olmayacak yaşaman lazım ama denicem dur bakalım :D

1-kırmızı ışıkta bekliyoruz fakültenin çıkışında hakan dedi ki "geç lan yeşil yandı" halbuki daha kırmızıydı halo geçmeye bi yeltendi trafik zaten yoğun o noktada o sınav saatinde :D "lan duurrr kırmızı yanıyor daha öldürcen mi sen bizi" diye bi nida attım gülerek halo sövdü hakana bayaaa giydirdi :D

2- kayseriparkta dönen otomatik kapıdan girelim dedik. halo öndeki bölmeye girdi bizde arkasındaki bölmeden girdik halo döndü baktı bize hakan dedi ki "halo girme bi tur daha dönelim" dedi halo bölmeden geçip secur noktasına girmek yerine dönmeye devam etti biz çıktık tanımamazlıktan geldik rezil oldu :D

3- kayseri parktan çıkıcaz şimdi. kış dolayısıyla sadece yine o otomatik dönen kapıdan çıkış var. yanındaki manuel kapı kapalı soguk girmesin diye. girenler coktu yogundu o ara yine halo önden gidiyordu hakan "sağdaki kapıdan çıkalım yaa" dedi. biz oto kapıya dogru gittik cıktık halo daha oradaki kapıya zorlatıyordu :D

4- kayseriparkın sinemasının önünde bişi duruyor. güzel bi kızı altın rengine boyamışlar baştan aşağı tek parça bi kıyafeti var. eğer dikkatli bakmazsan kızın canlı oldugunu anlamazsın. sabit hareket etmiyor. nefes alıp verişi bile sanki kalbini durdurmuş gibi o derece. Lan dedim hakana. suna diyelim ki "kanks balmumu heykel kayseride ilk defa bi dokunsana deyip kızı taciz ettirelim bi tokat yesin mankenden videoya alalım bunuda dedik" Bu aslında altın vuruş olabilirdi beni gün boyu yıkabilirdi :D ama mesutta vardı tuvalete girdik bi çıktık mesutla halo bunun başında. lan dedim mesuta niye uyandırdın olum yaa :D

daha aklıma gelmeyen neler neler yaaa çoook daha :D aklıma geldikçe eklicem kanks senin için. bayağı koptuk bugün. günümüz iyiydi yaa. hatta ne iyisi süperdi, uzun zamandır bu kadar moral depolamamıştım. günün belli bi kısmına kadar tabii. :) ama iyiydi yaa bugünü yarında yaşamak için nelerimi vermezdim ki...

Off ulan off. İşten gelir gelmez attım yatağıma kendimi penceremden güneş vuruyor yüzüme. İlk defa rahatsız olmadım biliyor musun. Üstümü değiştirmedim o derece yorgunum. Öyle bir rüya gördüm ki rüyaydı harbiden. Arkadaşlara söz vermiştim buluşacaktık onların aramasına uyandım. Çok pis giydirdim. En güzel yeriydi laan rüyanın. Neyse bugün yorgunum sonra devam edelim bebeğim. Hade bye !

2- kayseriparkta dönen otomatik kapıdan girelim dedik. halo öndeki bölmeye girdi bizde arkasındaki bölmeden girdik halo döndü baktı bize hakan dedi ki "halo girme bi tur daha dönelim" dedi halo bölmeden geçip secur noktasına girmek yerine dönmeye devam etti biz çıktık tanımamazlıktan geldik rezil oldu

Yıkım yıkım yıkım yılıldım nan :zuha:
Ulan halo yine yapmış yapacağını :D Süpermiş yala şimdi gördüm :D Dün bi de kötü geçmiş gibi şettirmişsin :D

2- kayseriparkta dönen otomatik kapıdan girelim dedik. halo öndeki bölmeye girdi bizde arkasındaki bölmeden girdik halo döndü baktı bize hakan dedi ki "halo girme bi tur daha dönelim" dedi halo bölmeden geçip secur noktasına girmek yerine dönmeye devam etti biz çıktık tanımamazlıktan geldik rezil oldu

Yıkım yıkım yıkım yılıldım nan :zuha:
Ulan halo yine yapmış yapacağını :D Süpermiş yala şimdi gördüm :D Dün bi de kötü geçmiş gibi şettirmişsin :D

ya kötü değil de gergindim pek keyif alamadım günümün içine ettiler. Bugün de bi kaç şey oldu. Yarın yazcam kanks :) kendine iyi bak kadim dostum.

Takılma kanks ne güzel eğlenmişsiniz, an'ı yaşa :) Hayatımız hep böle zira (:
Sen yaz okurum ben. Olmasam da yaz, alıntı yap etiketle beğen paylaş yorum yap yap bişiler gelince okurum ben, başka bi zamanda, gecen güzel olsun :srl:

2- kayseriparkta dönen otomatik kapıdan girelim dedik. halo öndeki bölmeye girdi bizde arkasındaki bölmeden girdik halo döndü baktı bize hakan dedi ki "halo girme bi tur daha dönelim" dedi halo bölmeden geçip secur noktasına girmek yerine dönmeye devam etti biz çıktık tanımamazlıktan geldik rezil oldu :D

Gece gece tekrar okudum ve tekrar yıkım yıkım yıkıldım kanks :zuha::zuha:

Ya buraya yazdıkların çok eğlenceliydi. Bi solukta okuyordum. Burası bana özeldi kanks sadece günlük vardı. Saçmalıklar vardı. Yine yaz kanks. Ne olur :dyg:

Gece gece tekrar okudum ve tekrar yıkım yıkım yıkıldım kanks :zuha::zuha:

Ya buraya yazdıkların çok eğlenceliydi. Bi solukta okuyordum. Burası bana özeldi kanks sadece günlük vardı. Saçmalıklar vardı. Yine yaz kanks. Ne olur :dyg:

döncem kanks :D cok boş bıraktım ortalığı :D

Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne senle girmek çok güzeldi be kanks. Yaşattığın güzel dakikalar ve geldiğin için çok teşekkür ederim. Lütfen bi' dahaki sefere vaktimiz daha bol olsun. Bu kadarıa bana yetmedi. İyi ki geldin canımsınnn :srl::kiss::cici:

Hayatımın eeeennnn güzel fenerbahçeliler günüydüüüüüü :kiss:
Tabi sabaha karşı geldi aklımıza kutlamak ama çaktırma :kiki:

Iyi ki geldim iyi ki gördüm seni.. Yoksa şu zor ve trajiironik(kopinaytı sende biliyom) günlerimin altından kalkamazdım. Iyi bi moral oldu. Bir çok şeyi hatırlattı. Tam yine pes ettim derken kero gibi davranmayı a olmazsa b planına geçmeyi anımsattı.

Talas çok delik deşikti ama biz de delik deşiğiz zaten kanks (:

Neyse hayırlısı...

Seni çooookkk seviyorum. Iyi ki varsın. Iyi ki hayatımdasın. Iyi ki "hmm ok" diye yazılıp "bsg" diye okunması gerektiğini bilmeyecek kadar cahillerin aramıza girmesine izin vermedik :p

Şaka bir yana bir harmanım bu akşam, keşke yanında olsam gece Talas'ta yürüsek dertleşsek, salıncağa neym binsek manyak olurdu nan. Salıncak dedim de sol yanım hala ağrıyor :p ama olsun Talas fantezimize yeni bir boyut kazandırdı o salıncak :zuha:

Neyse kabuğumuzdan sıyrılıyoruz artık kanks, biz de işler güçlerdeki repliği hayatımıza geçirelim it olalım uğursuz olalım bu defa kararlıyım :honk:

Diğer tarafta görüşürüz, görüşemezsek de ben seni çok sevdim olm ya :honk:

:s::s: keroLayn
cok-ozledim-yavru-kopek.jpg

Geri