Ritm-Siz !

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Selam günlük, bu senin ilk sayfana ilk kez çizik atışım. Umuyorum ki son da olmaz.
Şu aralar biraz kederli, biraz cins, biraz gergin, biraz komik, biraz trajik bazen tahmin edilebilir bazen saniyesi saniyesi tutmayan biriyim.
Aynen öyle "her zaman ki ben","dengesiz" ama naparsın başka türlü geçer mi hayat.
Sabahı düşündükçe buruk içim biraz daha burkuluyor. 04:30'da kalkmak nedir laa hıı ??
Neyse, ben yine buralardayım, girdikçe sana içimi dökerim. Şimdilik kal sağlıcakla.

Off off :(

Bugün ilkokul arkadaşımın gezi eylemleri olaylarından ötürü mahkemeye çıktığını öğrendim. Hem üzüldüm hem sinirlendim. Çok fazla ayrıntı alamadım, alamıyorum maalesef. Çalıştığımdan ötürü bugün mahkemesine gidemedim. 2 duruşma daha varmış, sanırım sonuncusuna anca katılacağım(izin günüm denk geliyor) Çalışma saatlerim ve duruşma saatleri çakışıyor. Sevdiğim bir arkadaşımın annesiyle gideceğiz sanırım. Hepimiz aynı tarafta olunca fark etmiyor samimiyet boyutu. Sonuç olarak hepimiz mahkemeye çıkabilirdik ve şunu söylemek istiyorum ki: "Satılmış medyaya, bilinçli değiştirilen gündeme, çıkar için oynanan dengeye, bozuk düzene, bozulmaya yüz tutmuş ahlaki değerlere ve bu iğrenç adalete ve aklıma gelmeyen bir çok şeye karşı, özgürlüğü kısıtlayan, değişime zorlayan, herşeye ihaleler ve fesatlar karıştıran, 100 tl'lik faturamın 50 tl'sinin vergiyle alındığı bir ülkede bu düzen daha fazla gitmeyecek"

#Yazdıklarımsadecebenibağlar !

Saygılar !

1 haftadır sınava gircem diyip ağzımı ayırdım bugün alelacele sınav giriş formu filan çıkarttım, gişede hesap makinesi yokmuş gittim makine seçtim (tam bizlik). Adı bile olmayan okulu 8 kişiye, 1 google maps'e, 1 babama, 5 kez de telefonla sağa sola sordum tam net cevap alamadım. Artık google maps'e daha çok güvenip gidicem, yolu ezberledim. Şu an harita beynimde. Beyne attım yaa, niye harita kullanıp amelelik yapıyım dedim, beyin bedava yaaa. Atıyorum kullanıyorum, işim bitince siliyorum yer açıyorum. Yarın 9,30'da kendimi yanlış yerde bulursam (olurda hafıza karışırsa...) eve gelip vurur kafamı yatarım. Zaten sabah vardiyamı akşama aldırdım bunun yüzünden, uykusuz kalmıyım demi nan. Per babaynan görüştüm yola cıkmasına saatler kalmış. Pazar günü görüşcez gibi. Yolorok'la pazar günü aynı yerde sınava giriyormuşuz. Bakalım bu sefer hangi maceralar bekliyor bizi, acaba hakan yine nasıl geciktirecek bizi çok merak ediyorum gerçekten ahahaa :D lafı geçmişken onunda beynine vuruyum... Neyse, pazar pazartesi izinliyim. Eski ilkokuldan bir arkadaşımla buluşcam. Yıllardır görüşmüyorduk. Nereye gitcez ne yapcaz hiç bi planım yok, setcard yok, nakit yüklü değil :D bana şans dile günlük... ya da... sen en iyisi sus ve üzerine düşeni yap, tertemiz...

Bugün bi an geldi o'nu gördüm zannettim ama gelecekteki halini. Ağzı burnu saçları gözleri bakışları aynıydı. Ya da hayal gördüm bilmiyorum. Bunun dışında günüm fena sayılmaz. Su an Model çalıyor. Uzun zamandır dinlemiyorum desem yeridir. Yine sağ böbrek Alert veriyor, suya yüklenmeye başladım yine. 5-6 lt içiyorum günde. Umuyorum ki bi daha başıma gelmeyecek. Model'in de dediği gibi "...bitmesin hikayemiz..." bu yüzden yine devam edicem, şimdilik kendine iyi bak yo !

yaklaşık 25 dk'dır elim ayağım titriyor =) eski bir dostumla eski acı, tatlı günlere gittik. Söylemek isteyip de söyleyemediğim içimde birikmiş ne kadar çok şey varmış. Onunla hiç böyle konuşmamış, dertleşmemiş, içimizi dökmemiştik. O kadar iyi geldi ki =) tabii biraz da acılı olmuş yemek. Bi de en güzel yanı ne oldu biliyor musun ? Benimki de soru işte, nereden bileceksin. Aynı şarkıda benim onu onun beni hatırlaması. Yine winamp'da denk geldi mesaj attım konuştuk felan dedim neden bilmiyorum ama sen geliyorsun aklıma bu şarkıyı duyunca. Ne dese beğenirsin..."yeminlen bende de oluyor, ne zaman duysam aklıma düşersin" Garip yeeaa. Yüzümde saçma salak bi tebessüm yüzümden inmiyor, maç izlerken böyleydim 4-0 öndeydik en son bizimkiler bu halimi görüp ne olduğunu irdeler hevesim kaçar diye odama kaçtım direk =D şimdi soracaklar noldu tayfun bu ne hal diye dicem ki Fb 4-0 yeniyor ya keyfim yerinde. YEMEZLEERR. Onlar yemez aga =D yalan söylemede iyi değilim zaten. Anlatsan neyi anlatcan yaşanması lazım, fragman lazım ayrıca anlatmam için. Çok yorucu ve hevesimi kacırıcı olurdu. Öyle işte hala devam ediyoruz yazışmalarımıza. Kışı bilinmeyen bir nedenden ötürü çok seviyorum ya. Küçükkende yaz aylarını sevmezdim hala haz etmiyorum, edemiyorum abi bünye reddediyor. Bu aylarda bu havalarda bu kafayı yaşamak benim için durumu gerçekten ağır bir hastaya verilen "yaşam destek ünitesi" gibi geliyor =) bi nevi yaşamam için gaz... Neyse... Şimdi gidip bi nescafe yapcam, severim bilirsin. Hele mevsimlerden kış ise =)

Bu arada günde sadece 1 sigara içiyorum. Tek adet. 1 yıl önce düzensiz başladığım bu şey düzensizce gidiyor hayatımdan. Bununla övünmüyorum ya da tam tersini de yapmıyorum. Sadece söylemek istedim. Gerçi bi kaç gün sonra arkadaşlarla toplancaz otlaklanırım onlardan dibine vururum gene =D

Haydii, kal sağlıcakla...

Laan bugün sabahtan beri dışarıdayım bee. Yeni girdim eve. Giydiğim kabanda zamanında sol'cuların giydiği gibi. Tam benlik yani :) ama boy biraz uzun olunca tabii bacaklar açıkta kalıyor. Şimdi fark ettim de bayağı da sızlıyorlar :( :'( sanırım fazla yazamıcam.. hade grsz kib.

Ooooofff bi solukta okuyup duygusallaştımdı :( İnsan biraz daha yazardı,neyse yaz arada. Çok kıskanıyorum bu arada.

Dur nan ben de yazayım bikaç bişi. Bugün konuştuk ya halo dedi ya hadi yarın sinemaya gidelim diye. Bi an kendimi talasta odamda gibi hissettim. He nan uzun zamandır görüşmedik iyi olur diyecektim ki dolabımın üzerindeki 'Herkes haddini bilecek' şeysi gerçekle yüzleşmemi sağladı. Olm hani okeye gitmiştik dördümüz. Yenmiştik sizi. Çok özledim nan. Felaket kıskanıyorum ben sizi.
Öle böle değil.

Bi de bişey itiraf edicem. Hani siz yazın evde okey partileri yapıyordunuz HAT'ta, ben o dönem felaket kıskanıp depresyona girmiştim hatta faceimi de dondurmuştum. Yanınızda olamamak zoruma gidiyo.
Çok özlüyorum nan. Neyse umarım yarın bensiz başınıza ihale almazsınız, halonun duvarla ya da kendi kendiyle konuşmasına müsaade etmezsiniz. Biliyorum büyük sorumluluk yüklediğimi size :D

Ben sizi çok seviyorum kanks. Seni çok seviyorum demek seni seviyorum demekten daha kolaymış ama benim amacım miktar belirtmek orada :)

İlk defa bir tane teşekkür butonu olduğuna nalet ettim yaa.. 104672 kere teşekkür edesim geldi.
Kıskanılacak neyimiz var kanks. Herşey aynı, dert aynı, kafa aynı, sözler aynı, mevsimler aynı. Sadece yoksun diye duygusal bir boşluğa düşmüşsün yoksa pek de kıskanılacak bir yanımız yok yani, BİLİYORSUN.
Bende duygusala bağladım kötü oldum nan. Belki inanmıcan ama sensiz inan içim atmıyor kanks. Hep bir tarafım eksik gidiyorum HAT'ta, buluşmalara. Sensiz herşeyin canı cehenneme olum ya. Yine kredilerim 36 ay olsaydı hiç ödenmemiş gibi tek derdim bu olsaydı arada ufak yürek burkulmalarım olsaydı, ama sen olsaydın. Sen oldugun için olsaydı. Sen gittin herşey de seninle gitti kanks. Geldiğinde o kadar sevindim o kadar sevindim ki anlatamam sana. Per'in böbrek ağrısı olmasaydı o gün yüzümden gülücük eksik olmazdı emin ol :)
Sensiz çoook ihale alıcaz dostum. Ama hiç biri tat vermeyecek artık. Başımız sıkıştığında koşarak yanına gidip, anlatıp, akıl alacağımız bir CEO yok artık buralarda. Senin oralarada gelip gitmesi zor olur kanks yollar zaten itici hep bi hasret hep bi özlem...

Seni öyle bi sevdim ki yere göğe sığdıramadım kanks. Kardeşim olsa bu kadar benimsemez sahip çıkmaz adına besteler yazmazdım, seni seviyorum nan iyi ki varsın !

Her ne kadar pankartlara sahip çıkamasan da ben de seni seviyorum kanks :zuha: Ufff tamam ya yazmayalım bi daha böle daha kötü oluyorum ben.

Ben yazıyım sen oku begenirsen begen gec kanka sen böyle ayda yılda bir giriyon onda da damardan giriyon kötü oluyoruz :D

Bi forum atasözü der ki; 'Bizde böle gardaş, az olsun öz olsun.'

:zuha:

bir forum atasözü derki
"Zına vuruyum zına
Hasret zaa'latsa da
Şimdi sen düşün
Ne diyor burada" :D

Hasret ağlatırsa
Gel vur ağzıma
Gelirsen eğer
Hasret kalmaz arada :zuha:

bu nasıl bi tezatlıktır, vaayy arkadaş ya
gelecek olsam ne yapcam bilememkia
kesin birşey söyle hazırlık yapayım
onca yoldan sonra sıfıra çıkmayım :D

İki kere gereksiz dediler bu oyuna
Açtık öyleyse biz de kişisel sayfa
Birisi de gitmiş çalmış kafiyelerimi
Artık buradan devam edelim mi :p

Sakinim, iyiyim, birşeyim yok benim!
7 haftada 1, 2 günlük iznim var. Yeni sisteme geçeli fazla olmadı. İkinci kez 7. haftayı bekleyip 2 günlük iznimi yapmak için bekledim. Cumartesi ve pazar günüm sınavlarla geçti, pek kimseyle görüşemedim. Üni. yıllarımdan arkadaşlarla karşılaştık ayaküstü biraz sohbet hoş beş muhabbet ettik filan ama daha fazlası olmadı daha fazla vakit geçiremedik maalesef. Neyse...
Cumartesi günü hakan halo kero ben nasıl oldu anlamadım kendimi bi an da konferans'da buldum, çalışıyorum tabii o ara. Ne zaman çalışmıyoruz ki zaten. Önemli günlerde heeep çalışırım. Özellikle derbi günleri akşam vardiyasında çalışırım, kero onca yoldan gelir mesai yazarlar toplantı yaparlar günümün, planımın içine s**arlar. En lüzumsuz zamanlarda da boş boş evde takılırım, gerçekten nasıl denk getirirler anlamış değilim. Kader'imle amirlerim şeflerim müdürlerim bir olup hayatıma ve ruh halime yön verdiklerini düşünüyorum artık, o derece... Neyse, konuşuyoruz filan konferanstayız sınav yerlerini öğrendik birbirimizin buluşup görüşmek istedik dedik sabah kahvaltı yapalım hem uykumuz açılır hem muhabbet sohbet eski günler vs. defterleri açarız hem hepberaber daha fazla vakit geciririz...

Cumartesi gecesi "pazartesi yatıcam" hayaliyle geç uyudum, aslında biraz da elde olmayan sebeplerden ötürü uyku tutmadı. Dönüp durdum sıcak yatağımda, aklımda binbir tilki iyisi kötüsüyle dans ettik saatlerce. Saat 2'ye geliyordu uyumuşum sabah 7'de uyandım çıktım evden bindim otobüse, yine kulaklığımı evde unutmuşum müziksiz bi sabah geriyor kardeşim beni. Bi tıngırtı duymam illa ki şşşarrttt ! Halo'ya dedim ki (beyninin sol lobu eksik olduğunu teyit ettiğim...) "Sabah 7.30'da meydandan al, anca toplanırız filan "tamam" dedi. Uyanır uyanmaz telefonu aldım elime (yaklaşık 3 defa 5'er dakika ertelemeden sonra yıldım) hakan'a direttim. Aramızda uyuyakalmaya en müsait arkadaş. Biraz çaldı uyandırdım ikimizin de ses kendinden geçmiş belli gecemiz iyi geçmemiş (ki sonradan öğrendim öyle olmuş) "kanka bn kalktım cıkıyorum haloyu ara çıksın. Dağdan iniyor anca gelir" sonradan güvenemeyip ben aradım tabi haloyu dedim çıkıyorum evden 7.30'da meydanda ol tamam dedi. Meydana vardım hakanı aradım nerdesin evdeyim gecerken alacak beni halo iyi dedim. haloyu aradım neredesin sen şimdi cıkıyom. Biraz giydirdim muhtereme... 300 kere dedik "7,30" diye demi, daha ne sürtünüyon laaann seenn.. Neyse hakana döndüm dedim durum bundan ibaret ben durmam meydanda sana doğru geliyorum aktarma yapıp 5 dk'ya oradayım cık sen cihanın orada buluşalım" tamam dedi. Vardım konuştuk felan. Halo biraz geç geldi. Tabii gelene kadar biraz (yalan, bildiğin içesine) giydirdim buna. Neyse bu geldi Tabii saati bu arada 8.00 - 8.10 felan ettik. Kız kardeşini de getirmiş bişi diyemedik artık aramızdaki kısaltmalarla giydirdik arka koltuktan haloya (ne kadarını anladı en son hangi hangi kısaltma güncellemesini yükledi bilinmez). Turuncu'ya gittik bi güzel kahvaltı yaptık. Aslında YAPTIM yani, sabah sabah kimsenin iştahı yoktu benim dışımda su böreklerini tek başıma götürdüm gibi bişi oldu. Günün en güzel anıydı sanırım. Uzun zamandır bu kadar neşeli, sıcak bi ortam da doyurucu bi kahvaltı yapmamıştım. Kahvaltı huyum değildir pek. Zor da kalırsam yaparım. Ben yemek yemeyi severim. Gerçi hala 57 kilodan yukarısına cıkamıyorum bu da ayrı bi traji-ironi (bu kelimenin kopy naytı Alcatraza aittir Tarih:15.12.2013 Saat: 22:29-TDK'ya duyurulur).

Gidiyoruz kız kardeşini bıraktık halo'nun oradan haloyu bıraktık sümer tarafına küçük bi planla arabanın bizle gelmesinin mantıklı olacagını düşündük, söyledik, uyguladık. Hakan'la aynı yerde giriyoruz sınava bu arada. Hakan olmasa sınava yetişemezdik (bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi, genelde o gerizekalının yüzüne geç kalırdık. bugün hep tezatlar günü sanırım). Millet yaklaşık 100 m'ye kuyruk bekliyor arabasıyla biz risk alıp ters şeritten yardırdık fakülteye. "Çevirirlerse de bana bırakın" dedim "sabah sabah beyne error verdirtmek gizli hobimdir" (ki güne güzel başlamanın da verdiği gafa dadlılığı ile cok fazla ayarsız enerji saldım sağa sola, araba da felan hiç uslu cocuk olmadım, olamadım). Çeviren şansa bak, kızı bıraktık cıktık. Daha millet kuyruktaydı. Geç kalır gibi olduk tabi haloyu bıraktıktan sonra, hakan gaza yüklendi (bu arada araba halonun şirketinin arabası, bize emanet yani, düşün). İmkansızı başardı ooo kadaaarr yolu 8 dk'da katettik. Aferim lan yoluk kafa. Neyse girişte sekuri var arıyor tarıyor felan bizim tipler zaten ofsayt. Oynamana gerek yok tribünde olsan bile bayrakla her sn. göz göze gelebilme ihtimalin yüksek. Bilirsin bizi =) police dedi ki hakana "çakmak var mı" Kerocaazımın hediye ettiği orijinal zippoyu cıkardı verdi, sigara yakacak zannetti benim gibi o da. Police amcabey dedi ki "masaya bırak şuradaki" Masaya bi baktık, çakmak panayırı var anasını satıyım "bu neeeyy laaann" dedim hafif sesli policeyle göz göze geldik bi an aazına vurduğum bişi yapacakmış gibi cins cins bakıyor bi de bende hiç üslubumu bozmadan baktım secure. Hakan "Ben bu çakmağı oraya koymam abi" dedi "büyük hatırası var herkesin koyduğu yer olmaz, gerekirse sınava girmem o derece" dedi. Police "kız arkadaşından mı hediye" dedi gülümseyerek. hakanda gülerek "sayılır" dedi. Bende o arada atladım. Baktım 2 dk'dır bitmiyor ayaklarım dondu kapıda "abi" dedim"zippo sende kalsın çıkışta biz senden alalım" dedim. Kısa bi bakışmadan sonra "oluuurr" dedi isteksiz verdik zippoyu açtı çaktı bi tane."ne var yaa çakmak işte bildiğin" dedi. Bi kez daha nefret ettim şunlardan. Girdik çıktık sınava. Yarım saat sürmedi zaten hepsini okudum bildiğimi yaptım (ya da bildiğimi sandığım), bilmediğimi mantıklı attım, destekli atışlara örnek bunlar hep. Tam dış kapıdan çıkıyorum, dönüp sorayım dedim"bizim çakmakçı çıktı mı abiii" diye. Tam döndüm hakan'ı gördüm. Aldık cıktık. Neyse, gittiğimiz okulun bi sokak önünde bomboş koca bi alan var, karla kaplı. Hakan dayanamadı küçük bi el freni darbesiyle yan verdi arabaya. Hoşuma gitti. Ayarsız enejimde üstümde ki. Kanks bi tane daha yap dedim gazı verdim tamam kanks dedi. Alllaaahhh, kocaa sokak bizim. Oradan oraya kayıp duruyoruz. Araba geometrideki bütün dereceleri saymıştır. 360 dahil. Bi kısmını videoya aldım. Derken biri daha geldi bizim kafadan o da sınavdan çıkmış belli tipten bi o bi biz bi o biz derken biraz daha takıldık sonra ayrıldık. Manyak eğlendim yaa. Sonra haloyu aldık kız kardeşini aldık gişeye hesap makinesi aldım. 1 tane var, kavga ediyoruz hergün. Onu da bırakalım dedim. Olan burada oldu. Gittim yeni vardiya listesi gelmiş bi baktım yarına mesai var. Yüzüm asıldı, moralim keronunda dediği gibi "sıfırın altında eksi"lere indi. O dakikadan sonra kendimi 3-4 saate anca topladım(topladım da sayılmaz...) bizimkiler ben güleyim diye binbir şaklabanlık yapıp uğraşıyor cocuklar dedim bari gönülleri olsun napalım güldüm filan işte.

Dayanamadım mesaj attım. Aynen yazıyorum a dostlar " Abi :) yarına :) mesai :) yazmışsınız ya :) yerime başka birini getirme ihtimaliniz var mı :) saygılar :)" normalde bu kadar gülücüklü mesaj atmam. Sinirliyim, gerginim kendimi de güldürmeye çalışıyorum bi nevi. Aradı müptezel "alamayız" dedi, tek cümle, Headshoooottt !! "Canımız saolsun demi abi" dedim. "evet canım" dedi. "tamam" deyip kapattım. Kolay gelsin vs derdim, demedim. Bu saate kadar içimde kin, nefret ve öfkem büyüdüüü büyüdüüü ve büyüdüüü.

Ama az kaldı, şu krediler bitsin bi muhtaç olmuyum şunlara. Bunların da başını ağrıtcam. HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN ! Eve geldik neyse oturdum bi köşede bizimkiler film izliyor bi 5 dk sonra başladılar. "noldu","neyin var","niye bu kadar sessizsin","nolduuu" filan derken dedim böyle böyle. İkidir 7. haftayı bekliyorum mesai yazıyorlar. En olur olmadık yerlerde yazıyorlar filan fişman. "ya olur böyle şeyler takma kafana" vs vs vs cümleler. Takmayacak gibi olsam eve zaten böyle gergin gelmem, demek ki durum ciddi. Çook gergindim ama yaa bende kibarca"bunu konuyu kapatabilir miyiz" dedim ve sustum herkeste sustu benimle beraber kısa bi gerginlik oldu. Annem üşütmüş, sıcacık bi nescafe yaptım bi de gamafleks (kas gevşetici) verdim. Biraz iyi gibi oldu işe gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyor dedim cabuk karar ver zaman geliyor. Hastanede çalışıon zaten git serum ye yat kalkma sabaha kadar filan. Gitmeye karar verdi. Oradaki arkadaşı 8 saattir çalışıyor, kıyamadı ona iş yüklemeye. Vicdanlı anam benim yaa. Hep böyle iyi niyetli olduğumuzdan kaybetmedik mi zaten. Bırakın amirin düşünsün. Hastaysan hastasındır zorluk cıkartacak değiller ya. Ha çıkartırlarsa da bu gerginlikle pislik yapmaktan da hiiç çekinmem kalkar giderim yapacağımı yaparım. Ben böyle bi insan değildim kusura bakmayın ama çevresel etmenler öyle bi etkiledi ki beni. Ben ben değilim a dostlar. Öyle işte. Sabah 4.30'da kalkcam. İt bile gezmez la o saatte... Şimdi de hiç uykum yok o kadar gerginim ki anlatamam. Ama az kaldı az. 2014 bi gelsin bakalım. Yenilsem de bi gol atmadan dönmücem soyunma odasına... Şimdilik bu kadar nan aaazına vurduğumunun günlük... Senin de adın niye günlükse... Değiştircem bi ara hatırlat. "günlük" neeeeyy laaann.

(beyninin sol lobu eksik olduğunu teyit ettiğim...) "

Kız kardeşini de getirmiş bişi diyemedik artık aramızdaki kısaltmalarla giydirdik arka koltuktan haloya (ne kadarını anladı en son hangi hangi kısaltma güncellemesini yükledi bilinmez).

traji-ironi (bu kelimenin kopy naytı Alcatraza aittir Tarih:15.12.2013 Saat: 22:29-TDK'ya duyurulur).

Hakan olmasa sınava yetişemezdik (bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi, genelde o gerizekalının yüzüne geç kalırdık. bugün hep tezatlar günü sanırım)

Yıkıldım ya :zuha:

Sanki birebir yaşamış gibi oldum çok güzel anlatmışsın kanks ellerine sağlık :)
Aslında çok da kötü değilmiş günün, kalbim küt küt attı aha şimdi bişi olcak birazdan olacak derken neyse ki ihale almamışsınız :D

Senin amirlerin her zamanki duzsuzluğu kanks, az kaldı sabır.. Hayat hep son sözü söyler ama senin de çok güzel cümlelerin var :)

Bu arada aferin nan hakana :D Biricik ekürim benim :)

Yıkıldım ya :zuha:

Sanki birebir yaşamış gibi oldum çok güzel anlatmışsın kanks ellerine sağlık :)
Aslında çok da kötü değilmiş günün, kalbim küt küt attı aha şimdi bişi olcak birazdan olacak derken neyse ki ihale almamışsınız :D

Senin amirlerin her zamanki duzsuzluğu kanks, az kaldı sabır.. Hayat hep son sözü söyler ama senin de çok güzel cümlelerin var :)

Bu arada aferin nan hakana :D Biricik ekürim benim :)

yıkıl kanks yıkıl. ikimizinde gülmeye gerçekten çoook ihtiyacı oldugu sıralar :D
Rica ederim kanks ne demek, utandırıyorsun.
Akıcı yazmışım bende şöyle biraz baktım da :D
Yazıyorum ya işte, hayat bastıkça damarıma yazıyorum, kapışıyoruz böyle arada :)
afferim nan snn ekürine :D harbiden ters köşe yaptı bugün beni :D bekleneni veremeyen halo'da kaldı aklım. Bugün cok pasifti :D çok fake'sini hakanın çook. Onları niye yazmadıysam :D bi ara da onları yazıyım. çocuk hayatından vazgececekti düşün :D

Noldu naaannnn yaz çatlarım :D Haydi güldür beni biraz :D

Geri